Levanzo til Favignana færge

Levanzo Favignana færgeruten forbinder De Ægadiske Øer med De Ægadiske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Liberty Lines Fast Ferries. Der er op til 10 afgange dag med sejltid fra ca. 10 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Levanzo Favignana færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Levanzo - Favignana færgeselskaber

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 10 Afgange Dagligt 10 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Levanzo Favignana Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Levanzo Favignana ruten er for en bil og 1 passager.

Levanzo Guide

Den lille italienske ø Levanzo er del af den ægadiske øgruppe i Middelhavet, og ligger vest af øen Sicilien. Af de tre øer, der udgøre de Ægadiske Øer, er Levanzo den mindste (Favigana er den største), og har omkring 450 indbyggere, hvoraf mange bor omkring øens havn. Den smukke lille havn har en klynge af lyse firkantede bygninger. Øen har ikke et vejnet, men der er et par spor, som kun firhjulstrækkere og æsler kan bruge. Hovedattraktionen, og måske den eneste attraktion, på øen er Grotto del Genovese, som er en grotte med forhistorisk kunst. Der er ikke meget at lave på øen, andet end at slappe af, svømme, solbade og nyde øens atmosfære.

Øen er kun omkring 20 minutter med flyvebåd fra Trapani. Der er flere færgeforbindelser daglig med den sicilianske by og også med den større ø Favignana.

Favignana Guide

Den italienske ø Favignana er en af de Ægadiske Øer og ligger ud for Siciliens vestkyst. Favignana er forbundet til de andre Ægadiske Øer og til Trapani, hvilket gør øen meget nem at nå på grund dens nærhed til Trapani lufthavn.
Øen er populær blandt turister, men har formået at bevare meget af sin afslappet livsstil og ø charme.
Favignana er et dejligt sted at besøge og her er en venlig atmosfære. Byens centrum er forbeholdt fodgængere, og dens torve er fyldt med cafeer.