COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Capri - Castellammare di Stabia er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Capri til Castellammare di Stabia færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Napoli-bugten til Italien side

Capri - Castellammare di Stabia færgeselskaber

  • 6 Sailings Weekly 1 hour 5 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 1 hour
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 40 min
  • Get price

Capri til Castellammare di Stabia færge

Capri Castellammare di Stabia færgeruten forbinder Napoli-bugten med Italien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. SNAV sejler op til 6 gange Uge, NLG 7 gange Uge & Alilauro Gruson servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 20 overfarter Uge på Capri Castellammare di Stabia overfarten mellem Napoli-bugten og Italien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Capri Guide

Den italienske ø Capri ligger i det Tyrrhenske Hav ud for Sorrento halvø og er meget populær blandt turister. Besøgende til øen bør besøge Villa San Michelle, som ligger på toppen af Phoenician Steps, 327 meter over havet. Når man er der, kan man nyde en spektakulær udsigt over byen Capri og havnen, Sorrento halvø og Vesuv.

Marina Piccola og Marina Grande er øens to havne, der er tilgængelig med båd fra Napoli, Sorrento, Positano og Amalfi.


Castellammare di Stabia Guide

Castellammare de Stabia, omtales normalt blot som Stabia, ligger i provinsen Napoli i Campania-regionen i det sydlige Italien. Byen er omkring 30 km syd af byen Napoli og ligger ved bredden af Napolibugten. Den nærliggende antikke romerske by Stabiae, som blev ødelagt i 79 e.kr. af Vesuvio vulkanudbrud, er et populært sted at besøge. Her kan man se dejlig arkitektur og markante kunstværker i den gamle bymidte.

Fra byens havn er der færger til Capri og Sorrento. Havnen er den tredje største i Campania efter havnene i Napoli og Salerno.