Tremiti Øerne

Sådan bookes færger fra Tremiti Øerne til Italien

Der er flere færgeoverfarter fra Tremiti Øerne til Italien. Færger forbinder pt. 2 havne i Tremiti Øerne med 4 havne i Italien.

Der er 43 afgange ugentligt på 5 færgeruter som leveres af 2 færgeselskaber, inklusiv NLG & Gruppo Armatori Garganici. Den kortest overfart tager omkring 1 time (San Domino (Tremiti) til Termoli).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Tremiti Øerne og Italien. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Tremiti Øerne Italien kort

Tryk her for kort

Om Tremiti Øerne:

Tremiti øerne, eller Isole Tremiti, er en italiensk øgruppe i Adriaterhavet, nord for Gargano-halvø.

Øgruppen, som er opkaldt efter sin historie af seismisk aktivitet, består af fire øer kaldet San Nicola, San Domino, Capraia og Cretacio, og de er alle kendt for deres krystalklare vand og idylliske bugter langs kysten.

Tremiti øerne er del af et marine reserve og tilbyder nogle fremragende dykkersteder af varierende vanskeligheder. Det kuperede terræn er tildækket af frodig fyrreskov, hvilket også gør dem ideel til vandreture.

Isole Tremiti er et populært feriemål, især om sommeren, så der er mange færger tilbage til fastlandet. Færger afgår fra San Domino og ankommer i byen Termoli på Italiens østkyst.

Om Italien:

Italien ligger i Middelhavet i bunden af Vesteuropa, med det Tyrrhenske Hav mod vest, det Ioniske Hav mod syd og Adriaterhavet mod øst.

Italien er det femte mest besøgte land i verden, og har flere verdensarv områder end noget andet land. Rom, Milano, Venedig og Firenze er de mest populære rejsemål i Italien, men landets rige samlinger af kunst, kultur og litteratur fra mange forskellige perioder og regioner, gør det umuligt at bedømme, hvor det mest interessante sted er.

Italien har omkring 6440 km af kyststrækning med utallige bugter og lange sandstrande. Det er nemt at nå kystnære byer med bil fra et udvalg af færger, store og små.