Sammenlign færger fra Tremiti Øerne til Italien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Tremiti Øerne

Tremiti øerne, eller Isole Tremiti, er en italiensk øgruppe i Adriaterhavet, nord for Gargano-halvø.

Øgruppen, som er opkaldt efter sin historie af seismisk aktivitet, består af fire øer kaldet San Nicola, San Domino, Capraia og Cretacio, og de er alle kendt for deres krystalklare vand og idylliske bugter langs kysten.

Tremiti øerne er del af et marine reserve og tilbyder nogle fremragende dykkersteder af varierende vanskeligheder. Det kuperede terræn er tildækket af frodig fyrreskov, hvilket også gør dem ideel til vandreture.

Isole Tremiti er et populært feriemål, især om sommeren, så der er mange færger tilbage til fastlandet. Færger afgår fra San Domino og ankommer i byen Termoli på Italiens østkyst.

Om Italien

Italien ligger i Middelhavet i bunden af Vesteuropa, med det Tyrrhenske Hav mod vest, det Ioniske Hav mod syd og Adriaterhavet mod øst.

Italien er det femte mest besøgte land i verden, og har flere verdensarv områder end noget andet land. Rom, Milano, Venedig og Firenze er de mest populære rejsemål i Italien, men landets rige samlinger af kunst, kultur og litteratur fra mange forskellige perioder og regioner, gør det umuligt at bedømme, hvor det mest interessante sted er.

Italien har omkring 6440 km af kyststrækning med utallige bugter og lange sandstrande. Det er nemt at nå kystnære byer med bil fra et udvalg af færger, store og små.

Færger fra Tremiti Øerne til Italien

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking