Laser Capri
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Laser Capri

Lasar Capri er et italiensk rederi, der tilbyder færger fra Napoli-bugten til øen Capri hele året rundt. De tilbyder 5 forskellige færgeruter til Capri, herunder Sorrento til Capri, Portici til Capri, Torre del Greco til Capri, Seiano til Capri og Piano di Sorrento til Capri.

Denne service tillader i øjeblikket kun fodpassagerer om bord på deres færger. Passagerer kan tage deres cykler med om bord til en pris af 5 EUR pr. vej. Det er også tilladt at medbringe kæledyr på Lasar Capri for 5 EUR pr. rejse. Sørg for at ankomme mindst 15 minutter før den planlagte afgang, så der er tid nok til at gå om bord.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Laser Capri produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Laser Capri sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Laser Capri routes and ports

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking