Rinella til Vulcano færge

Rinella Vulcano færgeruten forbinder Æoliske Øer med Æoliske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Liberty Lines Fast Ferries. Der er op til 49 afgange Uge med sejltid fra ca. 25 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Rinella Vulcano færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rinella - Vulcano færgeselskaber

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 7 Afgange Dagligt 25 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Rinella Vulcano Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Rinella Guide

Den lille landsby Rinella ligger på øen Salina, eller Santa Marina Salina, som er dens fulde navn. Øen er del af de Lipariske øer, og ligger omkring 140 km nordøst for Palermo og 70 km nordvest for Messina. Rinella, som er kendt for sine huler og sorte strande, er hjem til øens anden havn.

Øen er inddelt i tre regioner/byer. Santa Marina ligger på østkysten, Malfa mod nord og Leni mod syd. Rinella ligger ned mod havet fra Leni. Andre byer på øen er Capo Faro, Pollara og Lingua.

Der er færgeforbindelser fra den lille havn til Palermo og Milazzo på Sicilien.

Vulcano Guide

Den lille italienske ø Vulcano ligger i det Tyrrhenske Hav, omkring 25 km ud for øen Sicilien. Det er den sydligste af de otte øer, der udgør den Lipariske øgruppe. Øen har en række vulkanske centre, herunder en af de fire aktive vulkaner i Italien. Den seneste vulkan aktivitet på øen var ved Gran Cratere på toppen af Fossa Cone. Man kan gå til krateret af en vulkan, hvor man kan se røg komme ud af jorden! Bortset fra vulkaner, er øen populær blandt turister på grund af sine varme kilder, som kun er en kort gåtur fra øens havn.