Rinella til Vulcano færge

Rinella Vulcano færgeruten forbinder Æoliske Øer med Æoliske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines sejler op til 8 gange dagligt med en sejltid på omkring 25 minutter mens Siremar servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 45 m.

Der er 57 overfarter Uge på Rinella Vulcano ruten mellem Æoliske Øer og Æoliske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rinella - Vulcano færgeselskaber

  • Liberty Lines
    • 8 Afgange Dagligt 25 m
    • Få pris
  • Siremar
    • 1 Afgang Ugentlig 1 time 45 m
    • Få pris

Rinella Guide

Den lille landsby Rinella ligger på øen Salina, eller Santa Marina Salina, som er dens fulde navn. Øen er del af de Lipariske øer, og ligger omkring 140 km nordøst for Palermo og 70 km nordvest for Messina. Rinella, som er kendt for sine huler og sorte strande, er hjem til øens anden havn.

Øen er inddelt i tre regioner/byer. Santa Marina ligger på østkysten, Malfa mod nord og Leni mod syd. Rinella ligger ned mod havet fra Leni. Andre byer på øen er Capo Faro, Pollara og Lingua.

Der er færgeforbindelser fra den lille havn til Palermo og Milazzo på Sicilien.

Vulcano Guide

Den lille italienske ø Vulcano ligger i det Tyrrhenske Hav, omkring 25 km ud for øen Sicilien. Det er den sydligste af de otte øer, der udgør den Lipariske øgruppe. Øen har en række vulkanske centre, herunder en af de fire aktive vulkaner i Italien. Den seneste vulkan aktivitet på øen var ved Gran Cratere på toppen af Fossa Cone. Man kan gå til krateret af en vulkan, hvor man kan se røg komme ud af jorden! Bortset fra vulkaner, er øen populær blandt turister på grund af sine varme kilder, som kun er en kort gåtur fra øens havn.