COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Caremar

Caremar er et Italiensk færgeselskab, der var datterselskab til det stats-ejede Tirennia di Navigazione indtil 2009, hvor det blev overført til styrelsen i Campania regionen. Den er placeret i Napoli, og tilbyder ruter til de betagende øer Capri, Ischia og Procida fra et par havne på fastlandet.

Caremar har en maksimal kapacitet på 4.800 passagerer hver dag, og 4 traditionalle færger, to højhastigheds færger, en hydrofoil, en katamaran og en singulær Fast Unit, hvilket gør den til et af de travleste selskaber i bugten ved Napoli. Med et netværk af ruter, der breder sig over 7 havne, er det også muligt for op til 300 køretøjer at sejle med.

Skibene er styret af et hold af styrmænd og et erfarent mandskab. Hvert skib har fuld aircondition, cafeterier og snacks. Alt imens de større færger, Adeona, Driade, Fauno og Naiade, også har underholdning og omfattende områder med siddepladser for din comfort. Med hensyn til flådens hastighed og effektivitet, når Achernear et imponerende 30 knob, hvilket også gør sig gældende for hydrofoil færgen, Aldebardan, og hurtigfærgen, Isola di San Pietro.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Caremar produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Caremar sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.