Caremar
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Caremar

Caremar er et Italiensk færgeselskab, der var datterselskab til det stats-ejede Tirennia di Navigazione indtil 2009, hvor det blev overført til styrelsen i Campania regionen. Den er placeret i Napoli, og tilbyder ruter til de betagende øer Capri, Ischia og Procida fra et par havne på fastlandet.

Caremar har en maksimal kapacitet på 4.800 passagerer hver dag, og 4 traditionalle færger, to højhastigheds færger, en hydrofoil, en katamaran og en singulær Fast Unit, hvilket gør den til et af de travleste selskaber i bugten ved Napoli. Med et netværk af ruter, der breder sig over 7 havne, er det også muligt for op til 300 køretøjer at sejle med.

Skibene er styret af et hold af styrmænd og et erfarent mandskab. Hvert skib har fuld aircondition, cafeterier og snacks. Alt imens de større færger, Adeona, Driade, Fauno og Naiade, også har underholdning og omfattende områder med siddepladser for din comfort. Med hensyn til flådens hastighed og effektivitet, når Achernear et imponerende 30 knob, hvilket også gør sig gældende for hydrofoil færgen, Aldebardan, og hurtigfærgen, Isola di San Pietro.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Caremar produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Caremar sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Alle Caremar ruter

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Caremar kundeanmeldelser

  • "Nemt og godt"

    Nem at booke, til tiden, en god oplevelse 

    Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking