COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Capri - Salerno er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Napoli-bugten til Italien side

Capri - Salerno færgeselskaber

    • 7 Afgange Ugentlig 1 time 30 m
    • Få pris

Capri til Salerno færge

Capri Salerno færgeruten forbinder Napoli-bugten med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, NLG. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Capri Salerno færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Capri Guide

Den italienske ø Capri ligger i det Tyrrhenske Hav ud for Sorrento halvø og er meget populær blandt turister. Besøgende til øen bør besøge Villa San Michelle, som ligger på toppen af Phoenician Steps, 327 meter over havet. Når man er der, kan man nyde en spektakulær udsigt over byen Capri og havnen, Sorrento halvø og Vesuv.

Marina Piccola og Marina Grande er øens to havne, der er tilgængelig med båd fra Napoli, Sorrento, Positano og Amalfi.


Salerno Guide

Den italienske by Salerno ligger på Salerno-bugten i Salerno-regionen i Italien. Byen ligger på bredden af Det Tyrrhenske Hav, tæt på Amalfi-kysten, og er nok bedst kendt for at være hjemstedet for verdens første medicinske skole, Schola Media Salernitana. Salerno er det kulturelle knudepunkt i regionen, og der er mange ting at se og lave her. Byen har dejlige gågader og store torve, og for dem, der har en bil, kan de nemt køre rundt i byen da trafik ikke er et problem, og der er parkering i de fleste områder.