COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Capri - Ischia er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Capri - Ischia færgeselskaber

    • 7 Afgange Ugentlig 1 time 10 m
    • Få pris

Capri til Ischia færge

Capri Ischia færgeruten forbinder Napoli-bugten med Napoli-bugten. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Alilauro. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 10 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Capri Ischia færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Capri Guide

Den italienske ø Capri ligger i det Tyrrhenske Hav ud for Sorrento halvø og er meget populær blandt turister. Besøgende til øen bør besøge Villa San Michelle, som ligger på toppen af Phoenician Steps, 327 meter over havet. Når man er der, kan man nyde en spektakulær udsigt over byen Capri og havnen, Sorrento halvø og Vesuv.

Marina Piccola og Marina Grande er øens to havne, der er tilgængelig med båd fra Napoli, Sorrento, Positano og Amalfi.


Ischia Guide

Ischia er en ø af vulkansk oprindelse, beliggende i den Napoletanske bugt, ca. 35 km vest for Napoli og 30 km nordvest for Capri. Den lille ø har en 40 km kystlinje, så her er masser af muligheder for at dase på en solrig strand. Saint Angelo har et trafik frit bymiljø, og besøgende vil finde en elegant by fyldt med butikker, der sælger lokal keramik og andre lokale produkter.
Der er færgeforbindelser fra Ischia til Napoli, Pozzuoli og Procida.