COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Porto Empedocle - Linosa er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sicilien til De Pelagiske øer side

Porto Empedocle - Linosa færgeselskaber

    • 5 Sailings Weekly 3 hr
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 6 hr 30 min
    • Get price

Porto Empedocle til Linosa færge

Porto Empedocle Linosa færgeruten forbinder Sicilien med De Pelagiske øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer mens Siremar servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 6 timer 30 minutter.

Der er 12 overfarter Uge på Porto Empedocle Linosa ruten mellem Sicilien og De Pelagiske øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Porto Empedocle Guide

Byen Porto Empedocle på den italienske ø Sicilien ligger på kysten af strædet Sicilien og har længe fungeret som porten til Agrigento, hovedstaden i provinsen af samme navn. Der er nogle steder, som er værd af besøge i byens historiske centrum, som er karakteriseret af smalle snoede gader. Den mest populære attraktion i byen er nok dens domkirke. Væk fra byen, er hovedattraktionerne Valley of the Temples og dets museum. Byens indtægt kommer fra landbrug, fiskeri, lægemidler og stensalt raffinering.

I 2003 skiftede byen officielt navn til Porto Empedocle Vigata, efter navnet på den fiktive by, hvor de populære romaner af Andrea Camillieri, en berømt italiensk forfatter oprindeligt fra Porto Empedocle, om detektic Montalbano er placeret.

Agrigento regionen er populær vlandt tursister, som et resultat af sin rige arkæologiske historie.

Der er færgeforbindelser til Lampedusa og Linosa.


Linosa Guide

Den italienske ø Linosa er en af de Pelagiske Øer, som er placeret ud for Siciliens sydkyst. Øen er omkring 120 km vest af Gozo på Malta, 120 km syd af Pantelleria, 163 km syd af Sicilien og 165 km øst af Cape Mahida i Tunesien. Det nærmeste land på øen er øen Lampedusa, som ligger omkring 40 km mod syd. En af øens strøste attraktioner er dens fantastiske kystlinje og fremragende dykkersteder.