Porto Empedocle til Linosa færge

Porto Empedocle Linosa færgeruten forbinder Sicilien med De Pelagiske øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer mens Siremar servicen sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid fra 7 t.

Der er 10 overfarter Uge på Porto Empedocle Linosa ruten mellem Sicilien og De Pelagiske øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Porto Empedocle - Linosa færgeselskaber

  • Liberty Lines
    • 4 Afgange Ugentlig 3 t
    • Få pris
  • Siremar
    • 6 Afgange Ugentlig 7 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Porto Empedocle Linosa Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Porto Empedocle Linosa ruten er for en bil og 1 passager.

Porto Empedocle Guide

Byen Porto Empedocle på den italienske ø Sicilien ligger på kysten af strædet Sicilien og har længe fungeret som porten til Agrigento, hovedstaden i provinsen af samme navn. Der er nogle steder, som er værd af besøge i byens historiske centrum, som er karakteriseret af smalle snoede gader. Den mest populære attraktion i byen er nok dens domkirke. Væk fra byen, er hovedattraktionerne Valley of the Temples og dets museum. Byens indtægt kommer fra landbrug, fiskeri, lægemidler og stensalt raffinering.

I 2003 skiftede byen officielt navn til Porto Empedocle Vigata, efter navnet på den fiktive by, hvor de populære romaner af Andrea Camillieri, en berømt italiensk forfatter oprindeligt fra Porto Empedocle, om detektic Montalbano er placeret.

Agrigento regionen er populær vlandt tursister, som et resultat af sin rige arkæologiske historie.

Der er færgeforbindelser til Lampedusa og Linosa.

Linosa Guide

Den italienske ø Linosa er en af de Pelagiske Øer, som er placeret ud for Siciliens sydkyst. Øen er omkring 120 km vest af Gozo på Malta, 120 km syd af Pantelleria, 163 km syd af Sicilien og 165 km øst af Cape Mahida i Tunesien. Det nærmeste land på øen er øen Lampedusa, som ligger omkring 40 km mod syd. En af øens strøste attraktioner er dens fantastiske kystlinje og fremragende dykkersteder.