COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sorrento - Capri er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sorrento til Capri færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Napoli-bugten side

Sorrento - Capri færgeselskaber

  • 5 Sailings Daily 20 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 25 min
  • Get price
  • 4 Sailings Daily 22 min
  • Get price
  • 10 Sailings Daily 15 min
  • Get price

Sorrento Capri færge anmeldelser

 • "Meget dyr, og der var ingen mulighed for at sidde udenfor, men fleksible"

  Bookede turen hjemmefra, og fyrene ved skranken var meget hjælpsomme og fleksible. Men turen til Capri var indenfor for et stort turistskib fyldt med mennesker..... mange turister! Turen tilbage var rigtig god. Der var bare ti mennesker på et skib med åbent dæk. Men dyrt.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Fremragende"

  Alt var godt, færgen var til tiden.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Smuk day på Capri!"

  Færgeservicen til Capri fra Sorrento var perfekt. Fra booking på computeren, til billetskranken, færgen og kaptajnen....alt var, som det skulle være!

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Bookede vores tur hjemmefra før vi rejse, og alt gik rigtig godt.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Sorrento til Capri færge

Sorrento Capri færgeruten forbinder Italien med Napoli-bugten og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. SNAV sejler op til 5 gange dag, NLG 14 gange Uge, Caremar 4 gange dag & Alilauro Gruson servicen er tilgængelig op til 10 gange dag.

Der er 21 overfarter dag på Sorrento Capri overfarten mellem Italien og Napoli-bugten og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Sorrento Guide

Den italienske by Sorrento ligger i Camania i Syditalien og har udsigt over Napolibugten. Der er mange fantastiske udsigter fra byen mod Napoli, Vesuv og øen Capri. Da byen er tæt på Napoli og Pompeji, er den et populært turistmål. Byen er også på Amalfi Drive, som er en 80 km lang smal vej, der følger kystens høje klipper over det Tyrrhenske Hav mellem Sorrento og Amalfi. Bortset fra de smukke byer og landsbyer langs vejen, er selve vejen en populær turistattraktion på grund af den spektakulære udsigt.

Selve byen har ikke mange attraktioner at byde på og bruges derfor hovedsageligt af turister som udgangspunkt for at udforske de omkringliggende områder. Men klosteret Chiesa di San Francesco fra det 14. århundrede, er værd at besøge. Der er også en lille have ved siden af, som har en fantastisk udsigt over Napolibugten. Syd for Corso Italia er et middeladerligt katedral, og mere af byens historie kan ses på Museo Correale, nær stationen.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Capri, Napoli og Castellammare di Stabia.


Capri Guide

Den italienske ø Capri ligger i Napoli-bugten, syd for byen Napoli og tæt på spidsen af Amalfi halvø, i Campania regionen i det sydlige Italien. Øen er en populær destination i sin egen ret, men er også populær for korte ophold for dem, som besøger Napoli eller Amalfi-kysten. Øen, som er dannet af kalksten, er meget malerisk og har længe været en favorit med romerske kejsere, kunstnere, forfattere og de rige og berømte. I dag er Capri stadig en af de mest populære destinationer i Middelhavet. Populære attraktioner på øen inkluderer Marina Piccola, Belvedere of Tragara, kalksten klipperne kaldet hav stakke, byen Anacapri i den blå grotte og ruinerne af kejserlige romerske villaer.

Der er regelmæssige færgeforbindelser fra øen til byen Napoli og til Sorrento på Amalfikysten. Der er også mindre regelmæssige færgeforbindelser til Positano på Amalfikysten og øen Ischia.