Blu Navy
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Blu Navy

BN di Navigazione, eller Blu Navy, er et italiensk færgeselskab, som forbinder byerne Piombino i Toscana og Portoferraio på øen Elba, imens gruppen BN Sar Nar tilbyder ruter imellem Korsika og Sardinia i Middelhavet.

Da det blev grundlagt i 2010, tilbød selskabet kun 6 daglige afgange, men den er nu vokset og har en omfattende sejlplan og en fantastisk rekord for punktlighed.

Blu Navy bruger i øjeblikket et stort fartøj kaldet ’Acciarello’, som kan bære op til 800 passagerer og 200 køretøjer. Acciarello, som er 113 meter lang og 18 meter bred, er en af de mest effektive passagerfærger i det Tyrrhenske Hav.

Færgen undergik en renovation i 2015, med fokus på at forbedre komforten og underholdningen om bord. Den har nu luksuriøse siddepladsområder og en topkvalitets bar, som serverer lækre snacks og forfriskninger, samt en nydesignet garage, der gør det let for passagerer at parkere deres bil.

Med directferries.dk kan du sammenligne Blu Navy sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Om bord Blu Navy

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Blu Navy kundeanmeldelser

  • "All good"

    Tracernes from mainland to Elba early morning and back at night. Ship was on time, personel friendly and helpfull. All good !!!

    Læs mere Læs mindre
  • "Fin tur"

    Det gik meget let med at komme om bord og turen gik fint.

    Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking