COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Blu Navy

BN di Navigazione, eller Blu Navy, er et italiensk færgeselskab, som forbinder byerne Piombino i Toscana og Portoferraio på øen Elba, imens gruppen BN Sar Nar tilbyder ruter imellem Korsika og Sardinia i Middelhavet.

Da det blev grundlagt i 2010, tilbød selskabet kun 6 daglige afgange, men den er nu vokset og har en omfattende sejlplan og en fantastisk rekord for punktlighed.

Blu Navy bruger i øjeblikket et stort fartøj kaldet ’Acciarello’, som kan bære op til 800 passagerer og 200 køretøjer. Acciarello, som er 113 meter lang og 18 meter bred, er en af de mest effektive passagerfærger i det Tyrrhenske Hav.

Færgen undergik en renovation i 2015, med fokus på at forbedre komforten og underholdningen om bord. Den har nu luksuriøse siddepladsområder og en topkvalitets bar, som serverer lækre snacks og forfriskninger, samt en nydesignet garage, der gør det let for passagerer at parkere deres bil.

Med directferries.dk kan du sammenligne Blu Navy sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.