COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Genova - Palermo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Sicilien side

Genova - Palermo færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 20 hr 30 min
  • Get price

Genova Palermo færge anmeldelser

 • "La Suprema"

  Vi forkælede os selv, og tog booked en suite, som havde en balkon. Denne mulighed er ikke tydlig på Direct Ferries hjemmeside, men er pengene værd, hvis man har råd til det, da man får en balkun og rejsen er mere som en mini cruise. Lad dog vær med at købe kuponer til måltider, da disse kun kan bruges i et usselt cafeteria, mens der er en flot restaurant om bord. Ombordstigning er kaotisk, så vær forberedt på potientielt at skulle vende bilen ned af en rampe.

  'La Suprema' travelled on La Suprema

  Læs mere Læs mindre
 • "Storbritannien til Sicilien"

  Langt den mest: Komfortable, sikker, afslappet og værdi for pengene måde at komme til Sicilien fra Storbritannien på. Grandi Navi Veloci på La Superba, anden gang jeg har brugt denne service og begge gange, har det været som en lille mini cruise på et fremragende skib. Jeg vil altid anbefale denne rejsemetode.

  'La Superba' travelled on La Superba

  Læs mere Læs mindre
 • "Bedste oplevelse til en fremragende pris"

  Alt var godt, men der var intet vand i poolen....Kunne ikke finde noget galt....Kan varmt anbefale....

  'La Superba' travelled on La Superba

  Læs mere Læs mindre
 • "Kun en klage"

  Alt var fint og praktisk. Men længe inden aflæsningen, blev toiletterne lukket. Ud over min egen forfærdelse, så jeg flere ophidsese og ubehagelige skænderier mellem trængende passagerer og rengøringspersonalet, men mest desperate mennesker, som ledte efter nogen til at hjælpe dem. Der bør være klare udmeldinger om tilgængelighed af toiletfaciliteter.

  'La Superba' travelled on La Superba

  Læs mere Læs mindre

Genova til Palermo færge

Genova Palermo færgeruten forbinder Italien med Sicilien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grandi Navi Veloci. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 20 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Genova Palermo færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Genova Guide

Den italienske by Genova ligger ved middelhavskysten i regionen Liguria. Byens gamle bydel, som har en lang og rig historie i kunst, musik, arkitektur og gastronomi blev erklæret et Unesco verdensarv område i 2006. Derudover blev byen erklæret den europæiske kulturhovedstad i 2004.

Labyrinten af torve og smalle gade udgør Genovas historiske centrum. Der er indflydelse fra middelalderen og det 16. århundrede her. Besøgende kan stadig se rester fra murerne fra det 17. århundrede nær San Lorenzo Katedral.

Genovas havn er Italiens største kommercielle og industrielle havn, og en af de travleste havne i Middelhavet. Færgeterminalen, som ligger i Chiappella mellem Ponte Asserto og Ponte Colombo, er på mange etager og med god adgang for kørestole. Færger fra havnen sejler generelt mod Sardinien, Sicilien, Korsika, Spanien, Tunesien og Marokko.


Palermo Guide

Byen Palermo ligger på den italienske ø Sicilien, langs dens nordvestlige kyst og har en stor og strategisk vigtig havn, ved siden af Monte Pellegrino. Byen er typisk af en Middelhavs by, og kan føre sin historie tilbage til det 8. århundrede og er i dag kendt for sine historiske bygninger, fantastiske paladser og sine markeder. Palermos historiske centrum er Quattro Canti-distriktet, som betyder ”Fire Hjørner”, og er, hvor en række af dens mest spektakulære attraktioner kan findes. Disse inkluderer det kongelige palads og katedralen Santa Maria Assunta. Katedralens størrelse og smukke arkitektur skal ses for at kunne værdsættes. Også populær i byen er det middelalderlige Basilica di San Francesco og Castello della Zisa, fra det 12. århundrede. For besøgende, der nyder scenekunst er der også Teatro Massimo, som er et nyligt renoveret teater.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunesien.