COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Porto Torres - Genova er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sardinien til Italien side

Om bord på færgerne

Porto Torres - Genova færgeselskaber

  • 6 Sailings Weekly 11 hr
  • Get price
  • 13 Sailings Weekly 9 hr 30 min
  • Get price

Porto Torres Genova færge anmeldelser

 • "Godt skib"

  Det er et skib, super, men ikke så hurtigt.

  'GNV Azzurra' travelled on GNV Azzurra

  Læs mere Læs mindre
 • "De talte ikke engelsk!"

  Kabinen var fin og middagen var ok (betjent af en charmerende tjener)! Det eneste problem var, at alle meddelser var på italiensk! Så vi anede ikke, hvad der foregik!

  'Sharden' travelled on Sharden

  Læs mere Læs mindre

Porto Torres til Genova færge

Porto Torres Genova færgeruten forbinder Sardinien med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Grandi Navi Veloci sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 11 timer mens Tirrenia servicen sejler op til 13 afgange ugentligt med en sejltid fra 9 timer 30 minutter.

Der er 19 overfarter Uge på Porto Torres Genova ruten mellem Sardinien og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Porto Torres Guide

Den italienske by Porto Torres ligger på den nordvestlige kyst af øen Sardinien. Der er en række ting at se i byen, og den mest populære attraktion er Basilica di San Gavino, fra det 11. århundrede, som er Sardiniens største romanske kirke.

Porto Torres er den anden bedst tjente havn på Sardinien, efter Olbia, og forbinder øen til Genova, med en sejltid på 11½ timer. Der er også tjenester til Civitavcchia (7 timer og 15 minutter), Barcelona (11 timer og 15 minutter), Ajaccio (3½ timer), Propriano (4 timer) og Marseille (17 timer).


Genova Guide

Havnebyen Genova ligger i Liguria regionen i Italien ved Middelhavskysten. Genovas historiske centrum er en labyrint af smalle gyder, der fører til små torve, og her kan man ikke lade være med at sætte pris på historien og kulturen. Arkitektonisk er der mange forskellige stilarter, som ligger side om side med en middelalderlig mur.
Byens gamle havn er en populær tiltrækning for turister, som kan nyde alle de ting, som den gamle havn kan byde på. Et populært sted nær molen er byens fyrtårn, hvorfra der er dejlig udsigt over Genova og golfen.
Genovas færgeterminal ligger i Calata Chiappella og herfra er der færgeforbindelser mod Sicilien, Korsika, Spanien, Tunesien og Marokko. Terminalbygningen har alle de sædvanlige passagerfaciliterer og er også kørestol venlig.