Porto Torres til Genova færge

Porto Torres Genova færgeruten forbinder Sardinien med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Grandi Navi Veloci sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 11 timer mens Tirrenia servicen sejler op til 9 afgange ugentligt med en sejltid fra 9 t 30 m.

Der er 13 overfarter Uge på Porto Torres Genova ruten mellem Sardinien og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Porto Torres - Genova færgeselskaber

  • Grandi Navi Veloci
    • 4 Afgange Ugentlig 11 t
    • Få pris
  • Tirrenia
    • 9 Afgange Ugentlig 9 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Porto Torres Genova Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Porto Torres Genova ruten er for en bil og 2 passagerer.

Porto Torres Guide

Den italienske by Porto Torres ligger på den nordvestlige kyst af øen Sardinien. Der er en række ting at se i byen, og den mest populære attraktion er Basilica di San Gavino, fra det 11. århundrede, som er Sardiniens største romanske kirke.

Porto Torres er den anden bedst tjente havn på Sardinien, efter Olbia, og forbinder øen til Genova, med en sejltid på 11½ timer. Der er også tjenester til Civitavcchia (7 timer og 15 minutter), Barcelona (11 timer og 15 minutter), Ajaccio (3½ timer), Propriano (4 timer) og Marseille (17 timer).

Genova Guide

Havnebyen Genova ligger i Liguria regionen i Italien ved Middelhavskysten. Genovas historiske centrum er en labyrint af smalle gyder, der fører til små torve, og her kan man ikke lade være med at sætte pris på historien og kulturen. Arkitektonisk er der mange forskellige stilarter, som ligger side om side med en middelalderlig mur.
Byens gamle havn er en populær tiltrækning for turister, som kan nyde alle de ting, som den gamle havn kan byde på. Et populært sted nær molen er byens fyrtårn, hvorfra der er dejlig udsigt over Genova og golfen.
Genovas færgeterminal ligger i Calata Chiappella og herfra er der færgeforbindelser mod Sicilien, Korsika, Spanien, Tunesien og Marokko. Terminalbygningen har alle de sædvanlige passagerfaciliterer og er også kørestol venlig.