COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tunis - Civitavecchia er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Tunis til Civitavecchia færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Tunesien til Rom side

Om bord på færgerne

Tunis - Civitavecchia færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 18 hr 30 min
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 31 hr 16 min
    • Get price

Tunis til Civitavecchia færge

Tunis Civitavecchia færgeruten forbinder Tunesien med Rom og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Grimaldi Lines sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 18 timer 30 minutter mens Grandi Navi Veloci servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 31 timer 16 minutter.

Der er 2 overfarter Uge på Tunis Civitavecchia ruten mellem Tunesien og Rom. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Tunis Guide

Tunis er den største by i Tunesien og landets hovedstad. Kartago, som er et Unesco verdensarv område og nok et af de vigtigste arkæologiske steder nogensinde fundet, ligger omkring 12 km fra Tunis. Byen har en blanding af arkitektoniske stilarter, brede gader og smalle gyder.

Selv om de gamle stenmure fra det 9. århundredes Medina, ikke længere eksiteterer, er der stadig de smalle gader, moskeerne og historiske strukturer, som også er blevet erklæret et verdensarv område. En række festivaler afholdes i byen hvert år, hvoraf den største er Carthage International Festival, som finder sted i juli og august. Festivalen, som startede i 1964, tiltrækker besøgende fra hele verden, og meget af den afholdes i det gamle amfiteater i Carthage, og er vært for sangere, musikere, skuespillere og dansere.


Civitavecchia Guide

Den italienske by Civitavecchia ligger på det Tyrrrhenske Hav kysten i Lazio-regionen. Byen, som er hjemsted for knap 60.000 indbyggere, har en færgehavn og ligger ca. 80 km nordvest af Rom. Byens historie går tilbage over tusind år til 101-108 e.kr., da kejser Trajan beordrede bygningen af havnen i Centumcellae, for af imødekomme dybshav fragt til den romerske hovedstad.
Besøgende vil finde eksempler på restaurerede middelalderlige og barokke strukturer, som omfatter det store Fort Michelangelo, som er en fæstning, der blev bestilt av pave Giulio II i det tidlige 16. århundrede og forsvarsmuren bag havnen fra det 17. århundrede. Muren former den ene side af Lungoporto Gramsci, som er en forhøjet fodgænger gangbro. Herfra er der fremragende udsigt over krydstogtskibene og færgerne i havnen.
Der er bil- og passagerfærger mellem Civitavecchia og Sardinien, Sicilien og andre destinationer i Italien og udlandet.