Tunis til Civitavecchia færge

Tunis Civitavecchia færgeruten forbinder Tunesien med Rom og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Grandi Navi Veloci sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 32 timer 45 minutter mens Grimaldi Lines servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 19 t 30 m.

Der er 2 overfarter Uge på Tunis Civitavecchia ruten mellem Tunesien og Rom. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Tunis - Civitavecchia færgeselskaber

  • Grandi Navi Veloci
    • 1 Afgang Ugentlig 32 t 45 m
    • Få pris
  • Grimaldi Lines
    • 1 Afgang Ugentlig 19 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Tunis Civitavecchia Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Tunis Civitavecchia ruten er for en bil og 1 passager.

Tunis Guide

Tunis er den største by i Tunesien og landets hovedstad. Kartago, som er et Unesco verdensarv område og nok et af de vigtigste arkæologiske steder nogensinde fundet, ligger omkring 12 km fra Tunis. Byen har en blanding af arkitektoniske stilarter, brede gader og smalle gyder.

Selv om de gamle stenmure fra det 9. århundredes Medina, ikke længere eksiteterer, er der stadig de smalle gader, moskeerne og historiske strukturer, som også er blevet erklæret et verdensarv område. En række festivaler afholdes i byen hvert år, hvoraf den største er Carthage International Festival, som finder sted i juli og august. Festivalen, som startede i 1964, tiltrækker besøgende fra hele verden, og meget af den afholdes i det gamle amfiteater i Carthage, og er vært for sangere, musikere, skuespillere og dansere.

Civitavecchia Guide

Den italienske by Civitavecchia ligger på det Tyrrrhenske Hav kysten i Lazio-regionen. Byen, som er hjemsted for knap 60.000 indbyggere, har en færgehavn og ligger ca. 80 km nordvest af Rom. Byens historie går tilbage over tusind år til 101-108 e.kr., da kejser Trajan beordrede bygningen af havnen i Centumcellae, for af imødekomme dybshav fragt til den romerske hovedstad.
Besøgende vil finde eksempler på restaurerede middelalderlige og barokke strukturer, som omfatter det store Fort Michelangelo, som er en fæstning, der blev bestilt av pave Giulio II i det tidlige 16. århundrede og forsvarsmuren bag havnen fra det 17. århundrede. Muren former den ene side af Lungoporto Gramsci, som er en forhøjet fodgænger gangbro. Herfra er der fremragende udsigt over krydstogtskibene og færgerne i havnen.
Der er bil- og passagerfærger mellem Civitavecchia og Sardinien, Sicilien og andre destinationer i Italien og udlandet.