COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Liberty Lines Fast Ferries

Liberty Lines, tidligere kendt som Ustica Lines, er et af de førende italienske færgeselskaber, og forbinder fastlandet med de Æoliske Øer, Pelagiske Øer og Ægadiske Øer, Sicilien, Ustica og Pantelleria.

Selskabet tilbød oprindeligt ruter mellem Napoli og forskellige øer i Det Tyrrhenske Hav, da det startede i 1993, men er siden vokset til et af de største færgeselskaber i landet. Dette er takket være introduktionen af over 30 hurtige hydrofoil, katamaraner og monohulls, som alle er emne til regelmæssige sikkerhedskontrol, og et hold af 600 besætningsmedlemmer tilbyder en fremragende kvalitet af service til mere end halvanden million passagerer om året.

Med deres hydrofoil, ’Super Animal’, som kan bære over 350 passagerer og prale af de nyeste teknologier, fortsætter de med at sætte standarderne inden for den italienske færgeindustri. Alle fartøjerne i flåden har kabiner med air condition, tv, flystole og barer, så man er garanteret en hurtig, behagelig og fornøjelig rejse med Liberty Lines.

Brug directferries.dk for at finde Liberty Lines Fast Ferries sejlplaner, priser og booke Liberty Lines Fast Ferries færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Liberty Lines Fast Ferries med alternative færgeselskaber.

Alle Liberty Lines Fast Ferries ruter