Salina til Filicudi færge

Salina Filicudi færgeruten forbinder Æoliske Øer med Æoliske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid på omkring 40 minutter mens Siremar servicen sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 20 m.

Der er 26 overfarter Uge på Salina Filicudi ruten mellem Æoliske Øer og Æoliske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Salina - Filicudi færgeselskaber

  • Liberty Lines
    • 3 Afgange Dagligt 40 m
    • Få pris
  • Siremar
    • 5 Afgange Ugentlig 1 time 20 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Salina Filicudi Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Salina Filicudi ruten er for en bil og 1 passager.

Salina Guide

Salina udgøre en del af den Æoliske øgruppe, og ligger nord for Sicilien og er den næststørste ø i skærgården. Øen er opdelt i tre særskilte områder; Santa Marina, som ligger på østkysten, Malfi i nord og Leni i den sydvestlige del. Salina, som har en historie, der kan spores tilbage til det 4. århundrede, begyndte som en græsk bosættelse, som på det tidspunkt hed Didyme. Øen var dog beboet helt tilbage til bronzealderen, og er siden da blevet udviklet og opgivet mange gange. Øen er populær for turister, og en af de mest populære seværdigheder er saltsøen ved Lingua, som engang var stedet for produktion af havsalt, hvorfra navnet Salina (”salt mølle” på italiensk) stammer fra. Andre populære attraktioner er de romerske grave, der ligger på skråningerne af Fossa og Sanctuary of Madonna del Terzito, beliggende mellem Malfi og Leni.

Salina har to havne, Santa Marina og Rinella, der betjenes af færger til Napoli, Palermo, Reggio Calabria, Messina og Milazzo.

Filicudi Guide

Den italienske ø Filicudi er en af de Æoliske Øer og ligger ud for Siciliens nordøstlige kyst. En stor del af den vulkanske ø er nu udpeget som ”Naturreservatet af Filicudi ø”.
Øens skråninger har en tendens til at være stejle og stenet med huse beliggende omkring ”Porto Pecorini” og ”Valdichiesa”, hvor kirken St. Stephen, øens skytshelge, kan findes.