Sammenlign færger fra Slovenien til Italien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Slovenien

Slovenien er et lille land i det sydlige central Europa, der afgrænser det nordøstlige hjørne af Italien og en stor kystrækning ved Adriaterhavet.

Med uendelige naturlige mesterværker og forbløffende landskaber, er Slovenien et land som er fyldt med udendørs eventyr. Fra den berømte Lake Bled med dens middelalderlige kirke og de dramatiske alper til den frodige pinjeskov, der dominerer halvdelen af landets samlede overflade.

Hovedstaden og den største by, Ljubljana er en af de grønneste i Europa, og fik tildelt ’Europas grønnest hovedstad’ titlen i 2016 af Europa-Kommissionen. Bortset fra dens renlighed, byder den på smuk arkitektur og et livligt natteliv.

Selvom Sloveniens kystlinje kun er 46 km lang, tilbyder havnen i Piran et udvalg af internationale færgeruter. Der er hyppige afgange til den Venetianske Riviera og til en række havne på Kroatiens nordvestlige kyst.

Om Italien

Italien ligger i Middelhavet i bunden af Vesteuropa, med det Tyrrhenske Hav mod vest, det Ioniske Hav mod syd og Adriaterhavet mod øst.

Italien er det femte mest besøgte land i verden, og har flere verdensarv områder end noget andet land. Rom, Milano, Venedig og Firenze er de mest populære rejsemål i Italien, men landets rige samlinger af kunst, kultur og litteratur fra mange forskellige perioder og regioner, gør det umuligt at bedømme, hvor det mest interessante sted er.

Italien har omkring 6440 km af kyststrækning med utallige bugter og lange sandstrande. Det er nemt at nå kystnære byer med bil fra et udvalg af færger, store og små.

Færger fra Slovenien til Italien

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking