Slovenia

Sammenlign færger fra Slovenien til Italien

Der er 2 ferry routes mellem Slovenien og Italien med 7 afgange ugentligt. Venezia Lines leverer 1 routes, Piran til Venedig som sejler 1 gange dagligt. Liberty Lines Fast Ferries leverer 1 routes, Piran til Trieste som sejler 6 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Slovenien til Italien for at tjekke informasjon.

Slovenien Italien kort

Tryk her for kort

Færger fra Slovenien til Italien

Om Slovenien:

Slovenien er et lille land i det sydlige central Europa, der afgrænser det nordøstlige hjørne af Italien og en stor kystrækning ved Adriaterhavet.

Med uendelige naturlige mesterværker og forbløffende landskaber, er Slovenien et land som er fyldt med udendørs eventyr. Fra den berømte Lake Bled med dens middelalderlige kirke og de dramatiske alper til den frodige pinjeskov, der dominerer halvdelen af landets samlede overflade.

Hovedstaden og den største by, Ljubljana er en af de grønneste i Europa, og fik tildelt ’Europas grønnest hovedstad’ titlen i 2016 af Europa-Kommissionen. Bortset fra dens renlighed, byder den på smuk arkitektur og et livligt natteliv.

Selvom Sloveniens kystlinje kun er 46 km lang, tilbyder havnen i Piran et udvalg af internationale færgeruter. Der er hyppige afgange til den Venetianske Riviera og til en række havne på Kroatiens nordvestlige kyst.

Om Italien:

Italien ligger i Middelhavet i bunden af Vesteuropa, med det Tyrrhenske Hav mod vest, det Ioniske Hav mod syd og Adriaterhavet mod øst.

Italien er det femte mest besøgte land i verden, og har flere verdensarv områder end noget andet land. Rom, Milano, Venedig og Firenze er de mest populære rejsemål i Italien, men landets rige samlinger af kunst, kultur og litteratur fra mange forskellige perioder og regioner, gør det umuligt at bedømme, hvor det mest interessante sted er.

Italien har omkring 6440 km af kyststrækning med utallige bugter og lange sandstrande. Det er nemt at nå kystnære byer med bil fra et udvalg af færger, store og små.