Milazzo til Vulcano færge

Milazzo Vulcano færgeruten forbinder Sicilien med Æoliske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Liberty Lines Fast Ferries. Der er op til 15 afgange dag med sejltid fra ca. 40 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Milazzo Vulcano færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Milazzo - Vulcano færgeselskaber

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 15 Afgange Dagligt 40 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Milazzo Vulcano Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Milazzo Vulcano ruten er for en bil og 1 passager.

Milazzo Guide

Den sicilianske by Milazzo er den tredje største by i Messina provinsen og har en befolkning på omkring 32.000. Milazzo er placeret omkring 40 km fra Siciliens hovedstad, og ligger ved foden af den halvø, der rager ind i Det Tyrrhenske Hav. Et vigtigt og populært syn i byen er slottet Milazzo, bygningen som menes at have været startet af araberne og derefter udvidet af normannerne og restaureret af Frederik II. Andre interessante seværdigheder omfatter Church of Our Lady of Mount Carmel, Rock Church of St Anthony of Padua og den barokkoe Church of the Holy Crucifix.

Fra havnen i Milazzo afgår der færger til de Æoliske Øer og Napoli.

Vulcano Guide

Den lille italienske ø Vulcano ligger i det Tyrrhenske Hav, omkring 25 km ud for øen Sicilien. Det er den sydligste af de otte øer, der udgør den Lipariske øgruppe. Øen har en række vulkanske centre, herunder en af de fire aktive vulkaner i Italien. Den seneste vulkan aktivitet på øen var ved Gran Cratere på toppen af Fossa Cone. Man kan gå til krateret af en vulkan, hvor man kan se røg komme ud af jorden! Bortset fra vulkaner, er øen populær blandt turister på grund af sine varme kilder, som kun er en kort gåtur fra øens havn.