NLG

NLG eller Navigazione Libera del Golfo har leveret færgeservicer i mere end 80 år, og har et rutenetværk, der dækker Napoli Bugt, Tremeti øerne, Pontine øerne og Amalfi kysten.

Færgeselskabet er drevet af Aponte familien, hvis oprindelse i maritime industrien, daterer tilbage til det 17. århundrede. NLG har fuldstændig moderniseret deres flåde, som nu er udstyret med moderne og effektive skibe.

NLG er et populært færgeselskab blandt deres passagere, på grund af deres høje service niveå og perfekte blanding af traditionelt og moderne.

Med NLG kan du udforske mange af Italiens øer.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign NLG sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Læs mere Læs mindre

Alle NLG ruter

NLG kundeanmeldelser

 • "Fremragende"

  Alt var godt, færgen var til tiden.

  'Claudio' rejste med NLG

  Læs mere Læs mindre
 • "Perfekte overførelser"

  Rigtig god og hurtige overførelser fra Positano til Capri.

  'Anonym' rejste med NLG

  Læs mere Læs mindre
 • "Bon Voyage!"

  Alt i alt, en god tur fra Capri til Napoli – båden afgik og ankom til tiden. Faciliteterne var rene og personalet humoristiske. Tak!

  'Tyler' rejste med NLG

  Læs mere Læs mindre
 • "Hjælpsomt personale"

  Vi ankom med al vores bagage, og spurgte om det €2 gebyr for hver taske, men da det var en sen færge, lod de os ombord uden gebyr. Det var en lettelse efter en lang rejse i varmen.

  'Martin' rejste med NLG

  Læs mere Læs mindre