COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

NLG

NLG eller Navigazione Libera del Golfo har leveret færgeservicer i mere end 80 år, og har et rutenetværk, der dækker Napoli Bugt, Tremeti øerne, Pontine øerne og Amalfi kysten.

Færgeselskabet er drevet af Aponte familien, hvis oprindelse i maritime industrien, daterer tilbage til det 17. århundrede. NLG har fuldstændig moderniseret deres flåde, som nu er udstyret med moderne og effektive skibe.

NLG er et populært færgeselskab blandt deres passagere, på grund af deres høje service niveå og perfekte blanding af traditionelt og moderne.

Med NLG kan du udforske mange af Italiens øer.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign NLG sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Alle NLG ruter

NLG kundeanmeldelser

 • "God tur"

  Bookede vores tur hjemmefra før vi rejse, og alt gik rigtig godt.

  Læs mere Læs mindre
 • "Meget dyr, og der var ingen mulighed for at sidde udenfor, men fleksible"

  Bookede turen hjemmefra, og fyrene ved skranken var meget hjælpsomme og fleksible. Men turen til Capri var indenfor for et stort turistskib fyldt med mennesker..... mange turister! Turen tilbage var rigtig god. Der var bare ti mennesker på et skib med åbent dæk. Men dyrt.

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur med NLG"

  Nem booking og betaling online. Udvekslede booking bekræftelsen til billetter i havnen. Kort distance, men effektiv.

  Læs mere Læs mindre
 • "Fremragende"

  Alt var godt, færgen var til tiden.

  Læs mere Læs mindre