Trapani til Favignana færge

Trapani Favignana færgeruten forbinder Sicilien med De Ægadiske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Liberty Lines Fast Ferries. Der er op til 15 afgange dag med sejltid fra ca. 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Trapani Favignana færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Trapani - Favignana færgeselskaber

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 15 Afgange Dagligt 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Trapani Favignana Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Trapani Favignana ruten er for en bil og 1 passager.

Trapani Guide

Den italienske by Trapani ligger på øen Sicilien og er hovedstaden i provinsen af samme navn. Byens historie går tilbage til Elymians og populære attraktioner i byen inkluderer dens kirker i almindeliged og det restaurerede katedral i særdeleshed. Cattedrale di San Lorenzo blev bygget i det 14. århundrede og gennemgik senere et byzantinsk ansigtsløft. Chiesa del Purgatorio er også populær i byen, og indeholder skulpturer.

Væk fra byens centrum ligger byen Erica, Marsala, som er berømt for sin vin og det antikke græske område Selinunte. En anden populær udflugt fra Trapani er de nærliggende Egadiøer, som kan nås på omkring 30 minutter. De er det perfekte sted for at slappe af, svømme og dykke.

Der er færgeforbindelser fra Trapani til øer som Pantelleria og Napoli, Cagliaria og Tunesien.

Favignana Guide

Den italienske ø Favignana er en af de Ægadiske Øer og ligger ud for Siciliens vestkyst. Favignana er forbundet til de andre Ægadiske Øer og til Trapani, hvilket gør øen meget nem at nå på grund dens nærhed til Trapani lufthavn.
Øen er populær blandt turister, men har formået at bevare meget af sin afslappet livsstil og ø charme.
Favignana er et dejligt sted at besøge og her er en venlig atmosfære. Byens centrum er forbeholdt fodgængere, og dens torve er fyldt med cafeer.