Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Trapani - Favignana er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sicilien til De Ægadiske Øer side

Trapani - Favignana færgeselskaber

    • 19 Sailings Daily 30 min
    • Get price
    • 4 Sailings Daily 55 min
    • Get price

Trapani til Favignana færge

Trapani Favignana færgeruten forbinder Sicilien med De Ægadiske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 19 gange dagligt med en sejltid på omkring 30 minutter mens Siremar servicen sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid fra 55 minutter.

Der er 23 overfarter dag på Trapani Favignana ruten mellem Sicilien og De Ægadiske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Trapani Guide

Den italienske by Trapani ligger på øen Sicilien og er hovedstaden i provinsen af samme navn. Byens historie går tilbage til Elymians og populære attraktioner i byen inkluderer dens kirker i almindeliged og det restaurerede katedral i særdeleshed. Cattedrale di San Lorenzo blev bygget i det 14. århundrede og gennemgik senere et byzantinsk ansigtsløft. Chiesa del Purgatorio er også populær i byen, og indeholder skulpturer.

Væk fra byens centrum ligger byen Erica, Marsala, som er berømt for sin vin og det antikke græske område Selinunte. En anden populær udflugt fra Trapani er de nærliggende Egadiøer, som kan nås på omkring 30 minutter. De er det perfekte sted for at slappe af, svømme og dykke.

Der er færgeforbindelser fra Trapani til øer som Pantelleria og Napoli, Cagliaria og Tunesien.


Favignana Guide

Den italienske ø Favignana er en af de Ægadiske Øer og ligger ud for Siciliens vestkyst. Favignana er forbundet til de andre Ægadiske Øer og til Trapani, hvilket gør øen meget nem at nå på grund dens nærhed til Trapani lufthavn.
Øen er populær blandt turister, men har formået at bevare meget af sin afslappet livsstil og ø charme.
Favignana er et dejligt sted at besøge og her er en venlig atmosfære. Byens centrum er forbeholdt fodgængere, og dens torve er fyldt med cafeer.