Trapani til Favignana færge

Trapani Favignana færgeruten forbinder Sicilien med De Ægadiske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 15 gange dagligt med en sejltid på omkring 30 minutter mens Siremar servicen sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid fra 55 m.

Der er 18 overfarter dag på Trapani Favignana ruten mellem Sicilien og De Ægadiske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Trapani - Favignana færgeselskaber

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 15 Afgange Dagligt 30 m
    • Få pris
  • Siremar
    • 3 Afgange Dagligt 55 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Trapani Favignana Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Trapani Favignana ruten er for en bil og 1 passager.

Trapani Guide

Den italienske by Trapani ligger på øen Sicilien og er hovedstaden i provinsen af samme navn. Byens historie går tilbage til Elymians og populære attraktioner i byen inkluderer dens kirker i almindeliged og det restaurerede katedral i særdeleshed. Cattedrale di San Lorenzo blev bygget i det 14. århundrede og gennemgik senere et byzantinsk ansigtsløft. Chiesa del Purgatorio er også populær i byen, og indeholder skulpturer.

Væk fra byens centrum ligger byen Erica, Marsala, som er berømt for sin vin og det antikke græske område Selinunte. En anden populær udflugt fra Trapani er de nærliggende Egadiøer, som kan nås på omkring 30 minutter. De er det perfekte sted for at slappe af, svømme og dykke.

Der er færgeforbindelser fra Trapani til øer som Pantelleria og Napoli, Cagliaria og Tunesien.

Favignana Guide

Den italienske ø Favignana er en af de Ægadiske Øer og ligger ud for Siciliens vestkyst. Favignana er forbundet til de andre Ægadiske Øer og til Trapani, hvilket gør øen meget nem at nå på grund dens nærhed til Trapani lufthavn.
Øen er populær blandt turister, men har formået at bevare meget af sin afslappet livsstil og ø charme.
Favignana er et dejligt sted at besøge og her er en venlig atmosfære. Byens centrum er forbeholdt fodgængere, og dens torve er fyldt med cafeer.