Messina til Salerno færge

Messina Salerno færgeruten forbinder Sicilien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Caronte & Tourist. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 9 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Messina Salerno færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Messina - Salerno færgeselskaber

  • Caronte & Tourist
    • 3 Afgange Ugentlig 9 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Messina Salerno Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Messina Salerno ruten er for en bil og 2 passagerer.

Messina Guide

Den italienske by Messina er hovedstaden i provinsen af samme navn, og den tredje største by på Sicilien. Den ligger på Messinastrædet, overfor Villa San Giovanni på det italienske fastland, i den nordøstlige del af Sicilien.

Byens havn tilbyder passagerfærger på tværs af Messinastrædet til havnene i Villa San Giovanni og Reggio Calabria i Calabrien. Der er også en færgeservice til Salerno, som ligger syd af byen Napoli.

Salerno Guide

Den italienske by Salerno ligger på Salerno-bugten i Salerno-regionen i Italien. Byen ligger på bredden af Det Tyrrhenske Hav, tæt på Amalfi-kysten, og er nok bedst kendt for at være hjemstedet for verdens første medicinske skole, Schola Media Salernitana. Salerno er det kulturelle knudepunkt i regionen, og der er mange ting at se og lave her. Byen har dejlige gågader og store torve, og for dem, der har en bil, kan de nemt køre rundt i byen da trafik ikke er et problem, og der er parkering i de fleste områder.