COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Golfo Aranci - Livorno er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sardinien til Italien side

Om bord på færgerne

Golfo Aranci - Livorno færgeselskaber

  • 3 Sailings Daily 8 hr 30 min
  • Get price

Golfo Aranci Livorno færge anmeldelser

 • "Golfo Aranci-Livorno"

  Det var en behagelig og hurtig tur. Jeg tror, jeg vil rejse til Sardinien med dette selskab igen.

  'Mega Express Three' travelled on Mega Express Three

  Læs mere Læs mindre
 • "Sove"

  Solnedgang over sardegna fra liggestole på øverste dæk – vidunderligt! Det er ikke det mest behagelige at sove i sæderne, endte med at sove på gulvet. Hvorfor skulle jeg betale £7 ekstra for det sæde? Ellers flot skib.

  'Sardinia Vera' travelled on Sardinia Vera

  Læs mere Læs mindre
 • "Mange tak"

  Jeg var meget tilfreds med servicen og personalet.

  'Mega Express' travelled on Mega Express

  Læs mere Læs mindre

Golfo Aranci til Livorno færge

Golfo Aranci Livorno færgeruten forbinder Sardinien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Corsica Ferries. Der er op til 21 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Golfo Aranci Livorno færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Golfo Aranci Guide

Golfo Aranci er beliggende på øen Sardinien i Olbia-Tempio, omkring 200 km nord for Cagliari og 13 km nordøst for Olbia. Mange turister besøger strandene på selve golfen, men byens strande er også smukke og inkluderer Cala Moresca, Cala Greca, Sabina og spiaggia Bianca. Beliggende i nærheden er øen Tavolara, som er en marine reserve, og den smukke Capo Coda Cavallo.

Der er færgeforbindelser til Italien med daglige færger til Civitavecchia, Livorno og Fiumicino.


Livorno Guide

Livorno er en italiensk by, der ligger på landets vestkyst og ofte besøges af krydstogtskibe, da det er en vigtig adgang til den berømte og maleriske Toscana region. Mange besøgende tager til byen på deres vej til andre destinationer i regionen, inklusiv Firenze, Pisa, Lucca og Siena. Byen blev designet under den italienske renæssance, da den blev regeret af storhertugen af Medici familien, men tilføjelser blev foretaget i slutningen af det 16. århundrede af Bernado Buontalenti.

En fæstning overser byens havn, og Livorno var engang omringet af mure, der blev bygget for at beskytte byen fra plyndringer. Mange af disse gamle mure står stadig ubeskadiget, og de er populære attraktioner blandt de besøgende.

Livorno havn har kørestolsadgange og gode passagerfaciliteter, som inkluderer bars, restauranter og banker. Der er færgeforbindelser til Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari og Tunesien.