Golfo Aranci til Livorno færge

Golfo Aranci Livorno færgeruten forbinder Sardinien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Corsica Sardinia Ferries. Der er op til 17 afgange Uge med sejltid fra ca. 6 timer 25 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Golfo Aranci Livorno færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra Sardinien til Italien side

Golfo Aranci - Livorno færgeselskaber

  • Corsica Sardinia Ferries
    • 17 Afgange Ugentlig 6 t 25 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Golfo Aranci Livorno Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Golfo Aranci Livorno ruten er for en bil og 2 passagerer.

Golfo Aranci Guide

Golfo Aranci er beliggende på øen Sardinien i Olbia-Tempio, omkring 200 km nord for Cagliari og 13 km nordøst for Olbia. Mange turister besøger strandene på selve golfen, men byens strande er også smukke og inkluderer Cala Moresca, Cala Greca, Sabina og spiaggia Bianca. Beliggende i nærheden er øen Tavolara, som er en marine reserve, og den smukke Capo Coda Cavallo.

Der er færgeforbindelser til Italien med daglige færger til Civitavecchia, Livorno og Fiumicino.

Livorno Guide

Livorno er en italiensk by, der ligger på landets vestkyst og ofte besøges af krydstogtskibe, da det er en vigtig indgang til den berømte og maleriske Toscana region. Mange besøgende tager til byen på deres vej til andre destinationer i regionen, inklusiv Firenze, Pisa, Lucca og Siena. Byen blev designet under den italienske renæssance, da den blev regeret af storhertugen af Medici familien, men tilføjelser blev foretaget i slutningen af det 16. århundrede af Bernado Buontalenti.

Livorno havn har gode passagerfaciliteter, som inkluderer barer, restauranter og banker. Der er færgeforbindelser til Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari og Tunesien.