Ponza til Terracina færge

Ponza Terracina færgeruten forbinder Pontine Øerne med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. NLG sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 50 minutter mens Laziomar servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 t 40 m.

Der er 21 overfarter Uge på Ponza Terracina ruten mellem Pontine Øerne og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Ponza - Terracina færgeselskaber

  • NLG
    • 7 Afgange Ugentlig 50 m
    • Få pris
  • Laziomar
    • 14 Afgange Ugentlig 2 t 40 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Ponza Terracina Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Ponza Terracina ruten er for en bil og 2 passagerer.

Ponza Guide

Den italienske ø Ponza ligger omkring 35 km syd for Cape Circeo i det Tyrrhenske Hav, og er den største af Pontine øhav. Øen betragtes ofte af besøgende som en billigere og roligere destination end øen Capri, og besøges ofte af de rige og kendte, der kan holde en lavere profil her. Ponza Porto er øens største by.

Øens krystalklare vand gør den til et paradis for besøgende, der ønsker at slappe af på strandene og svømme i havet. Der er en række gode restauranter, samt flere natklubber og barer. Øens hovedattraktion er naturen og den dejlige atmosfære, da der ikke er mange turistattraktioner eller monumenter på øen.

Der er færgeservicer fra Ponza til Napoli, Terracina, Formia og Anzio. Der er også flyvebåde til Anzio og Formia.

Terracina Guide

Den italienske by Terracina er en kystby, som er beliggende i den sydlige del af Lazio regionen mellem byerne Napoli og Rom. Byen er hjemsted for en vigtig havn ved Via Appia vejen og er stedet for et betydeligt tempel dedikeret til Jupiter. Den moderne by Terracina ligger ved foden af nogle bakker og langs en bred sandstrand, som er populær blandt turister. En kanal løber fra havnen til busstationen og passere byens fiskehal, hvor der er kassevis af frisk fisk. Den ældre del af byen, Centro Storico, er hvor man finder Piazza del Municipio, som er en malerisk piazza. Tæt herpå kan man også se gammel brolagt strækning af Via Appia.

Der er færgeforbindelser fra Terracina til øen Ponza.