COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ponza - Terracina er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Pontine Øerne til Italien side

Ponza - Terracina færgeselskaber

    • 13 Sailings Weekly 1 hour 15 min
    • Get price

Ponza til Terracina færge

Ponza Terracina færgeruten forbinder Pontine Øerne med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, NLG. Der er op til 13 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Ponza Terracina færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Ponza Guide

Den italienske ø Ponza ligger omkring 35 km syd for Cape Circeo i det Tyrrhenske Hav, og er den største af Pontine øhav. Øen betragtes ofte af besøgende som en billigere og roligere destination end øen Capri, og besøges ofte af de rige og kendte, der kan holde en lavere profil her. Ponza Porto er øens største by.

Øens krystalklare vand gør den til et paradis for besøgende, der ønsker at slappe af på strandene og svømme i havet. Der er en række gode restauranter, samt flere natklubber og barer. Øens hovedattraktion er naturen og den dejlige atmosfære, da der ikke er mange turistattraktioner eller monumenter på øen.

Der er færgeservicer fra Ponza til Napoli, Terracina, Formia og Anzio. Der er også flyvebåde til Anzio og Formia.


Terracina Guide

Den italienske by Terracina er en kystby, som er beliggende i den sydlige del af Lazio regionen mellem byerne Napoli og Rom. Byen er hjemsted for en vigtig havn ved Via Appia vejen og er stedet for et betydeligt tempel dedikeret til Jupiter. Den moderne by Terracina ligger ved foden af nogle bakker og langs en bred sandstrand, som er populær blandt turister. En kanal løber fra havnen til busstationen og passere byens fiskehal, hvor der er kassevis af frisk fisk. Den ældre del af byen, Centro Storico, er hvor man finder Piazza del Municipio, som er en malerisk piazza. Tæt herpå kan man også se gammel brolagt strækning af Via Appia.

Der er færgeforbindelser fra Terracina til øen Ponza.