COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Porto Santo Stefano - Giglio er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Giglio Ø side

Porto Santo Stefano - Giglio færgeselskaber

    • 4 Sailings Daily 1 hour
    • Get price

Porto Santo Stefano til Giglio færge

Porto Santo Stefano Giglio færgeruten forbinder Italien med Giglio Ø. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Toremar. Der er op til 28 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time.

Sejltiden og hyppigheden for Porto Santo Stefano Giglio færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Porto Santo Stefano Guide

Byen og havnen i Porto Santo Stefano ligger på Italiens vestkyst, i provinsen Grosseto i Toscana. Porto Santo Stefano ligger ca. 150 km nordvest for Rom, på skråningerne af Mount Argentario, der dominerer området. Byen, sammen med Porto Ercole, er en af to byer i området, og tiltrækker de velhavende, der elsker den vidunderlige udsigt og de livlige barer, cafeer og havneområde. Det er den største by på monte Argentario og er beliggende i en smuk bugt med sin gamle havn, travle gader og trendy marina. Italienere fra Rom og Norditalien er også tiltrukket af området.

Der er færgeforbindelser fra havnen til øen Giglio.