Porto Santo Stefano til Giglio færge

Porto Santo Stefano Giglio færgeruten forbinder Italien med Giglio Ø. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Toremar. Der er op til 28 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time.

Sejltiden og hyppigheden for Porto Santo Stefano Giglio færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Porto Santo Stefano - Giglio færgeselskaber

  • Toremar
    • 4 Afgange Dagligt 1 time
    • Få pris

Gennemsnitlige Porto Santo Stefano Giglio Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Porto Santo Stefano Giglio ruten er for en bil og 2 passagerer.

Porto Santo Stefano Guide

Byen og havnen i Porto Santo Stefano ligger på Italiens vestkyst, i provinsen Grosseto i Toscana. Porto Santo Stefano ligger ca. 150 km nordvest for Rom, på skråningerne af Mount Argentario, der dominerer området. Byen, sammen med Porto Ercole, er en af to byer i området, og tiltrækker de velhavende, der elsker den vidunderlige udsigt og de livlige barer, cafeer og havneområde. Det er den største by på monte Argentario og er beliggende i en smuk bugt med sin gamle havn, travle gader og trendy marina. Italienere fra Rom og Norditalien er også tiltrukket af området.

Der er færgeforbindelser fra havnen til øen Giglio.