Stromboli til Vibo Valentia færge

Stromboli Vibo Valentia færgeruten forbinder Æoliske Øer med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Liberty Lines. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Stromboli Vibo Valentia færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Stromboli - Vibo Valentia færgeselskaber

  • Liberty Lines
    • 2 Afgange Ugentlig 1 time 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Stromboli Vibo Valentia Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Stromboli Guide

Den lille ø Stromboli ligger i Det Tyrrhenske Hav, ved den nordlige kyst af Sicilien, Italien. Øen er del af den Æoliske øgruppe og er placeringen af en af tre aktive vulkaner i Italien. Der er en række ting besøgende kan lave på øen. Man kan slentre gennem hovedbyen på øen og nyde den smukke udsigt. Alternativt, er Stromboli det perfekte sted for en sejltur rundt om øen. Fra havet kan vulkanen tydeligt ses. For de mere aktive og modige, kan man klatre vulkanen og få et nærmere kig på krateret.

Der er færgeforbindelser til Sicilien og fastlandet.