COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bastia - Savona er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Korsika til Italien side

Om bord på færgerne

Bastia - Savona færgeselskaber

  • 9 Sailings Weekly 6 hr 30 min
  • Get price

Bastia Savona færge anmeldelser

 • "Kan anbefale nattefærgen"

  Det var en god rejse med god mad. Kabinen var grundlæggende, men ren med godt bad og senge.

  'Sardinia Regina' travelled on Sardinia Regina

  Læs mere Læs mindre
 • "IKKE DET BEDSTE."

  Jeg var ikke særlig glad for den kahyt jeg fik, da jeg skulle sove i øverste køje, i en køjeseng. Det var meget klaustrofobisk og meget akavet at kravle op og ned. Badeværelse var OK. Det var forfædeligt da vi ankom, der var ingen skilte, og ingen hjælp hvor man skulle gå hen. Ingen taxier.

  'Sardinia Regina' travelled on Sardinia Regina

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin overfart "

  Fin overfart med gode muligheder for at være både inde og ude på færgen. Hyggeligt med Lido-bar udenfor. Måske lige 5 grader for koldt indenfor.

  'Sardinia Regina' travelled on Sardinia Regina

  Læs mere Læs mindre

Bastia til Savona færge

Bastia Savona færgeruten forbinder Korsika med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Corsica Ferries. Der er op til 9 afgange Uge med sejltid fra ca. 6 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Bastia Savona færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Bastia Guide

Bastia er beliggende på den franske ø Korsika i Haute-Corse afdelingen. Byen er øens hovedpunkt for kommerciel aktivitet og er også dens primære havn, som faktisk er opdelt i tre dele. Den gamle havn (”Vieux Port”) ligger i en smal bugt og bruges primært af ikke-kommercielle selskaber, såsom lystsejlads og fiskerbåde. Den kommercielle havn ligger lidt nord for byen og endnu længere nord, ligger Toga Marina, som hovedsageligt bruges af lystbåde og sejlbåde.

Der er en række attraktioner i byen, inklusiv The Museum of Corsica. Der er også La Cittadella med sit klokketårn fra det 16. århundrede, som giver en fantastisk udsigt over den gamle havn, Terra Vecchia, bjergene og kysten. Der er også et tidligere palads, som nu huser museet for korsikanske etnografi.

Færgehavnen i Bastia har færgeforbindelser til Frankrig (Marseille, Nice og Toulon) og Italien (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).


Savona Guide

Den provinsielle italienske by Savona er en af de største havne i Nord-Italien og ligger i Liguria-regionen, men dette er mere end blot en industriel havneby. Savona ligger ved Middelhavskysten omkring 40 km vest for Genova og 150 km øst for Nice i Frankrig. Der er en middelalderlig fæstning, kunstgallerier og katedraler i byen, som ligger side om side med farvestrålende kystnære huse. Selv om byen tiltrækker færre turister end nogle af sine naboer i Middelhavsområdet, kan den nemt nås med bil, tog og færge. Byens kystnære beliggenhed har hjulpet til at den er blevet en vigtig havneby. Der er flere færger og krydstogtskibe, som sejler fra Savona havn.