Vulcano til Vibo Valentia færge

Vulcano Vibo Valentia færgeruten forbinder Æoliske Øer med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Liberty Lines Fast Ferries. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 35 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Vulcano Vibo Valentia færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Vulcano - Vibo Valentia færgeselskaber

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 3 t 35 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Vulcano Vibo Valentia Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Vulcano Guide

Den lille italienske vulkanske ø Vulcano ligger i Det Tyrrhenske Hav, omkring 25 km nord for Sicilien, og er den sydligste af de otter øer, der udgør de Æoliske Øer. Der er en række vulkaner på øen, og inkluderer en af fire aktive vulkaner i Italien. Den seneste vulkanske aktivitet er Gran Cratere på toppen af Fossa keglen, som har haft mindst 9 store udbrud i de sidste 6000 år. Men øens vulkaner har været stille siden omkring 1890, da Fosse brud ud. Øen er også kendt for sine varme kilder, som er placeret en kort gåtur fra havnen. For dem som føler sig modige, kan besøgende gå i krateret af en vulkan, hvor man kan observere røg, som kommer ud af jorden!

Færger forbinder Vulcano til de andre Æoliske Øer, Sicilien og fastlandet.