Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Seiano - Amalfi er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Seiano - Amalfi færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 2 hr 10 min
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 1 hour 50 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 2 hr 35 min
  • Get price

Seiano til Amalfi færge

Seiano Amalfi færgeruten forbinder Italien med Italien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. NLG sejler op til 7 gange Uge, Alilauro 4 gange Uge & Seremar servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 18 overfarter Uge på Seiano Amalfi overfarten mellem Italien og Italien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Amalfi Guide

Den italienske by Amalfi er den største beliggende langs Amalfikysten, i provinsen Solerno. Byen ligger ved bredden af Solerno bugten og ved foden af Monte Cerreto. Sammen med mange andre byer langs Amalfikysten, som Ravello og Positano, er Amalfi blevet erklæret et Unesco verdensarv område. Byens skriftlige historie går tilbage til det 6. århundrede e.kr, og kort efter blev den en vigtig maritime magt for handel af korn fra sine naboer, slaver fra det indre, salt fra Sardinien og træ, for guld dinarer fra Egypten og Syrien. Denne handel blev gennemført for at købe byzantinsk silke, som blev solgt videre til vesten.

Byen tager sig godt af besøgende med flere tidligere klostre som nu er blevet lavet om til hoteller. Luna Convento blev omdannet i begyndelsen af det 19. århundrede og Cappuccini Convento i 1880erne. Amalfis berømte gæster inkluderer komponisten Richard Wagner og dramatikeren Henrik Ibsen, som begge afsluttede værker, mens de opholdte sig i Amalfi.

Der er færgeforbindelser fra Amalfi til Sorrento og Amalfi kyster, samt Pozzuoli, Ischia, Procida, Napoli, Torre Annunziata (for Pompeji), Ercolano (for Herculaneum), Capri, Salerno, Agropoli (for Paestum) og Palinuro.