Pula til Venedig færge

Pula Venedig færgeruten forbinder Kroatien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Kompas. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Pula Venedig færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Pula - Venedig færgeselskaber

  • Kompas
    • 1 Afgang Ugentlig 4 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Pula Venedig Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Pula Guide

Den kroatiske by Pula ligger på den sydlige spids af Istrien halvø. Byen har en naturligt beskyttet havn, som er åben mod nordvest og har to indgange. Den ene er fra havet og den anden er gennem Fazana Channel. Pula er kendt for sit milde klima og smukke natur, og har en lang historie i vin, fiskeri, skibsbygning og turisme. Der er mange antikke romerske bygninger i byen, hvoraf en af de mest populære er amfiteateret fra det 1. århundrede.

Der er færgeforbindelser til Venedig i Italien, hvorfra der er videregående færgeforbindelser til Rimini, Kopper og Losinj. Faciliteter i havnen inkluderer en restaurant, vekselkontor, en butik, toiletter og brusere.

Venedig Guide

Den italienske by Venedig blev grundlagt for mere end 1500 år siden, og ligger på 117 forskellige øer, der er forbundet af over 150 kanaler og 400 broer. Denne smukke bys historiske centrum er opdelt i seks bydele, som er Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo og Santa Croce. Alle Venedigs bygninger understøttes af træpæle, der er blevet drevet dybt ned i jorden for at skabe et solidt fundament.
Venedig er en af de mest besøgte, og smukkeste, byer i verden og har mange populære attraktioner, inklusiv Basilica San Marco, som er en stor kirke og nok en af de mest berømte seværdigheder i byen. I Venedig finder man også Piazza San Marco, som ligger i byens hjerte, Palazzo Ducale, som er et fantastisk palads, og Accademia Gallery, som indeholder mesterværker fra det 14. århundrede frem til det 18. århundrede fra nogle af verdens største kunstnere, inklusiv Bellini, Longhi, Picasso, Titian og Rosalba Carriera.