Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Pula - Venedig er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Kroatien til Italien side

Om bord på færgerne

Pula - Venedig færgeselskaber

  • 3 Sailings Weekly 3 hr 45 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 3 hr 30 min
  • Get price

Pula Venedig færge anmeldelser

 • "dejlig sejltur"

  kvalitet for pengene

  'San Frangisk' travelled on San Frangisk

  Læs mere Læs mindre

Pula til Venedig færge

Pula Venedig færgeruten forbinder Kroatien med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Venezia Lines sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 45 minutter mens Kompas servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 timer 30 minutter.

Der er 6 overfarter Uge på Pula Venedig ruten mellem Kroatien og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Pula Guide

Den kroatiske by Pula ligger på den sydlige spids af Istrien halvø. Byen har en naturligt beskyttet havn, som er åben mod nordvest og har to indgange. Den ene er fra havet og den anden er gennem Fazana Channel. Pula er kendt for sit milde klima og smukke natur, og har en lang historie i vin, fiskeri, skibsbygning og turisme. Der er mange antikke romerske bygninger i byen, hvoraf en af de mest populære er amfiteateret fra det 1. århundrede.

Der er færgeforbindelser til Venedig i Italien, hvorfra der er videregående færgeforbindelser til Rimini, Kopper og Losinj. Faciliteter i havnen inkluderer en restaurant, vekselkontor, en butik, toiletter og brusere.


Venedig Guide

Den italienske by Venedig blev grundlagt for mere end 1500 år siden, og ligger på 117 forskellige øer, der er forbundet af over 150 kanaler og 400 broer. Denne smukke bys historiske centrum er opdelt i seks bydele, som er Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo og Santa Croce. Alle Venedigs bygninger understøttes af træpæle, der er blevet drevet dybt ned i jorden for at skabe et solidt fundament.
Venedig er en af de mest besøgte, og smukkeste, byer i verden og har mange populære attraktioner, inklusiv Basilica San Marco, som er en stor kirke og nok en af de mest berømte seværdigheder i byen. I Venedig finder man også Piazza San Marco, som ligger i byens hjerte, Palazzo Ducale, som er et fantastisk palads, og Accademia Gallery, som indeholder mesterværker fra det 14. århundrede frem til det 18. århundrede fra nogle af verdens største kunstnere, inklusiv Bellini, Longhi, Picasso, Titian og Rosalba Carriera.