Cagliari til Civitavecchia færge

Cagliari Civitavecchia færgeruten forbinder Sardinien med Rom. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Tirrenia. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 13 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Cagliari Civitavecchia færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Cagliari - Civitavecchia færgeselskaber

  • Tirrenia
    • 7 Afgange Ugentlig 13 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Cagliari Civitavecchia Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Cagliari Civitavecchia ruten er for en bil og 2 passagerer.

Cagliari Guide

Sardiniens hovedstad Cagliari ligger ved Middelhavskysten og betragtes som en af de grønneste italienske byer, da der er en række offentlige haver, som besøgende kan nyde. Det mest skovrige område i byen er Monte Urpinu Park, som er 62 hektar og placeret på en lille bakke, der er dækket af fyrretræ og stedsegrønne eg.

Byen kan spore sin historie tilbage til oldtiden og har på forskellige punkter i sin fortid været under flere civilisationer.

Cagliari havn er opdelt i to sektorer; den gamle havn og den nye internationale havn. Havnen har færgeforbindelser til Civitavecchia, Napoli, Palermo og Trapani.

Civitavecchia Guide

Den italienske by Civitavecchia ligger på det Tyrrrhenske Hav kysten i Lazio-regionen. Byen, som er hjemsted for knap 60.000 indbyggere, har en færgehavn og ligger ca. 80 km nordvest af Rom. Byens historie går tilbage over tusind år til 101-108 e.kr., da kejser Trajan beordrede bygningen af havnen i Centumcellae, for af imødekomme dybshav fragt til den romerske hovedstad.
Besøgende vil finde eksempler på restaurerede middelalderlige og barokke strukturer, som omfatter det store Fort Michelangelo, som er en fæstning, der blev bestilt av pave Giulio II i det tidlige 16. århundrede og forsvarsmuren bag havnen fra det 17. århundrede. Muren former den ene side af Lungoporto Gramsci, som er en forhøjet fodgænger gangbro. Herfra er der fremragende udsigt over krydstogtskibene og færgerne i havnen.
Der er bil- og passagerfærger mellem Civitavecchia og Sardinien, Sicilien og andre destinationer i Italien og udlandet.