COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Levanzo - Marettimo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Levanzo - Marettimo færgeselskaber

    • 7 Sailings Weekly 1 hour 10 min
    • Get price
    • 6 Sailings Daily 30 min
    • Get price

Levanzo til Marettimo færge

Levanzo Marettimo færgeruten forbinder De Ægadiske Øer med De Ægadiske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Siremar sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 10 minutter mens Liberty Lines Fast Ferries servicen sejler op til 6 gange dagligt med en sejltid fra 30 minutter.

Der er 49 overfarter Uge på Levanzo Marettimo ruten mellem De Ægadiske Øer og De Ægadiske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Levanzo Guide

Den lille italienske ø Levanzo er del af den ægadiske øgruppe i Middelhavet, og ligger vest af øen Sicilien. Af de tre øer, der udgøre de Ægadiske Øer, er Levanzo den mindste (Favigana er den største), og har omkring 450 indbyggere, hvoraf mange bor omkring øens havn. Den smukke lille havn har en klynge af lyse firkantede bygninger. Øen har ikke et vejnet, men der er et par spor, som kun firhjulstrækkere og æsler kan bruge. Hovedattraktionen, og måske den eneste attraktion, på øen er Grotto del Genovese, som er en grotte med forhistorisk kunst. Der er ikke meget at lave på øen, andet end at slappe af, svømme, solbade og nyde øens atmosfære.

Øen er kun omkring 20 minutter med flyvebåd fra Trapani. Der er flere færgeforbindelser daglig med den sicilianske by og også med den større ø Favignana.


Marettimo Guide

Den italienske ø Marettimo er den mest afsidesliggende af de tre Ægadiske Øer, som ligger ud for Siciliens vestkyst. Øen, der er en stenet højderyg, der rager ud i havet, ligger inden for et marine naturreservat og er en populær destination for dykkere og vandrere. Øen har kun en by, som også kaldes Marettimo, og dette er en fiskerby.

Marettimo havn ligger omkring 40 minutter med flyvebåd fra Favignana og en time fra Trapani.