Positano til Capri færge

Positano Capri færgeruten forbinder Italien med Napoli-bugten og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. NLG sejler op til 3 gange dag, Alilauro 14 gange Uge & Positano Jet servicen er tilgængelig op til 3 gange dag.

Der er 56 overfarter Uge på Positano Capri overfarten mellem Italien og Napoli-bugten og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Positano - Capri færgeselskaber

 • NLG
  • 3 Afgange Dagligt 25 m
  • Få pris
 • Alilauro
  • 14 Afgange Ugentlig 50 m
  • Få pris
 • Positano Jet
  • 3 Afgange Dagligt 30 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Positano Capri Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Positano Guide

Den italienske landsby Positano ligger på Amalfikysten i Campania regionen. Landsbyen begyndte livet som en fiskerby, og er i dag en chic by, som er berømt for sine hoteller og butikker langs de snoede trapper, der forbinder byen og klipperne over. Bygninger er stablet oven på hinanden, på stejle skråninger. På landsbyens åbne områder dyrkes der grøntsager og frugt, som trives i dens frugtbare vulkanske jord. Landsbyen har et par grusede strande, hvilket er sjældent i et område præget af stejle klipper. Dele af strandene er gratis, men nogle dele er blevet afspærret, hvor besøgende skal betale for at bruge en solseng. Desværre er der ikke mange billige muligheder i Positano, selv om restauranterne tilbyder et stort udvalg af muligheder.

Der er færgeforbindelser fra Positano til Amalfi, Capri og Salerno.

Capri Guide

Den italienske ø Capri ligger i Napoli-bugten, syd for byen Napoli og tæt på spidsen af Amalfi halvø, i Campania regionen i det sydlige Italien. Øen er en populær destination i sin egen ret, men er også populær for korte ophold for dem, som besøger Napoli eller Amalfi-kysten. Øen, som er dannet af kalksten, er meget malerisk og har længe været en favorit med romerske kejsere, kunstnere, forfattere og de rige og berømte. I dag er Capri stadig en af de mest populære destinationer i Middelhavet. Populære attraktioner på øen inkluderer Marina Piccola, Belvedere of Tragara, kalksten klipperne kaldet hav stakke, byen Anacapri i den blå grotte og ruinerne af kejserlige romerske villaer.

Der er regelmæssige færgeforbindelser fra øen til byen Napoli og til Sorrento på Amalfikysten. Der er også mindre regelmæssige færgeforbindelser til Positano på Amalfikysten og øen Ischia.