Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ginostra (Stromboli) - Lipari er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Ginostra (Stromboli) - Lipari færgeselskaber

    • 5 Sailings Daily 55 min
    • Get price
    • 4 Sailings Weekly 2 hr 25 min
    • Get price

Ginostra til Lipari færge

Ginostra Lipari færgeruten forbinder Æoliske Øer med Æoliske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 5 gange dagligt med en sejltid på omkring 55 minutter mens Siremar servicen sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 timer 25 minutter.

Der er 39 overfarter Uge på Ginostra Lipari ruten mellem Æoliske Øer og Æoliske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Lipari Guide

Lipari er den største af de Lipariske Øer, som er en vulkansk øgruppe beliggende ud for Siciliens kyst. Øens største by, også kaldt Lipari, er den største by i øgruppen, og er fuld af liv med sin havn, historiske slot-citadel og charmerende gader. Ligesom de andre øer i øgruppen, er Lipari af vulkansk oprindelse, selv om det sidste udbrud, der fandt sted på øen var for ca. 1.400 år siden. På grund af de hurtige færgeforbindelser til og fra Sicilien og de andre Lipariske Øer, er det et fremragende udgangspunkt for at udforske de andre øer i øgruppen.

Lipari by er et fantastisk sted at vandre rundt, og her ligger fine byhuse side om side med mere ydmyge huse, der normalt har balkoner med blosmter, vask, løg og peberfrugter.