COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rodi Garganico - San Nicola er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Tremiti Øerne side

Rodi Garganico - San Nicola færgeselskaber

    • 7 Sailings Weekly 1 hour 30 min
    • Get price

Rodi Garganico til San Nicola færge

Rodi Garganico San Nicola færgeruten forbinder Italien med Tremiti Øerne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Gruppo Armatori Garganici. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Rodi Garganico San Nicola færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rodi Garganico Guide

Rodi Garganico er en by i Foggia provinsen i det sydøstlige Italien. Den ligger i Garfano National Park og er kendt som feriecenteret i Garganico.

Byen har en lang historie og har været beboet siden forhistorisk tid. Men der er blandende holdninger om oprindelsen af Rodi. Ifølge historiker Michelangelo Manicone fra det 19. århundrede, er Rodis oprindelse forbundet med Dauni mennesker, mens andre foreslår, at det var de græske kolonister fra Rhodos, der grundlagde byen.

Med et mildt klima, maleriske landsbyer og klart hav, er Rodi Garganico nu er populært badested, der tilbyder lange sandstrande på både nord og syd siden af byen, som er egnet for både voksne og børn.


San Nicola Guide

Den italienske ø San Domino ligger i Isole Tremiti øgruppen i Adriaterhavet. Der er fem øer i øgruppen, og de er San Domino, St. Nicholas, Cretaccio, Capraia og Pianosa, og kollektivt danner øerne en kommune i den italienske provins Foggia.

Øerne er en vigtig turistdestination på grund af deres krystalklare varme vand. San Domino er den mest udviklede ø for turisme og har den eneste sandstrand i øgruppen.