Corsica Ferries
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Corsica Ferries

Corsica Sardinia Ferries, og så kendt som Corsica Ferries, leverer færger fra Frankrig og Italien til Korsika, Sardinien og Elba, samt nogle ø servicer.

Corsica Ferries er blevet det ledende privatejede færgeselskab for overfarter til Korsika og Sardinien siden deres start for over 40 år siden, og deres mål er at tilbyde en sikker overfart for en god pris.

Alle Corsica Ferries restauranter er medlem af den berømte Chaîne des Rotisseurs – en garanti for et internationalt køkken af den højeste kvalitet og professionelle kokke.

Corsica Sardinia Ferries tilbyder op til 15 afgange per dag til Korsika og Sardinien, og op til 7 afgange om dagen til den toscanske øgruppe Elba.

Se Corsica Ferries sejlplaner, priser og book Corsica Ferries færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Corsica Ferries med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Alle Corsica Ferries ruter

Corsica Ferries routes and ports

Corsica Ferries kundeanmeldelser

 • "God oplevelse "

  Præcis, god komfort, godt udvalg af spisemuligheder og muligheder format sidde inde og ude på båden fra Nice til Bastia. Rent og pænt.

  Læs mere Læs mindre
 • "Super"

  Gode faciliteter ombord, rigelig med solstole så der var nok til alle, og ikke mindst muligheden for at få stillet sulten på flere forskelige niveauer.

  Læs mere Læs mindre
 • "Sejlads Nice - Bastia"

  Fin betjenning og dejligt skib

  Læs mere Læs mindre
 • "God, men der var forsinkelser"

  Moderne, veludstyrede færger med gode faciliteter om bord. Det var uheldigt, at der ikke var kabiner ledige på returrejsen – Det var en mindre behagelig ende på min rejse, at sejle om natte i sæder. Masser af folk sov på gulvet og i restauranten! Overfarter blev forsinket ca. 2 timer i begge retninger, hvilket var frustrerende, især på returrejsen, da dette reducerede den tid, jeg havde med venner i Frankrig. Personalet om bord var hjælpsomme og Toulon havn var godt skiltet. Skiltning til den præcise indgang til Porto Torres havn var dårlig. Det var også uklart, om bekræftelsen, som jeg havde printet ud, skulle veksles til billetter (det skulle den på udrejsen, men ikke på returrejsen).

  Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking