COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Barcelona - Genova er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Barcelona til Genova færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til Italien side

Barcelona - Genova færgeselskaber

  • 2 Sailings Weekly 20 hr 45 min
  • Get price

Barcelona Genova færge anmeldelser

 • "Grandi Navi Veloci oplevelse"

  I både Barcelona og Genova, blev vi ikke givet nogen instruktioner, om hvordan vi kunne finde den rigtige terminal. Ingen skiltning til de korrekte terminaler, det var kaos og et mareridt. På Excellence hørte vi ingen meddelser på engelsk. Ingen meddelser blev givet eller oplysninger om, hvor man skulle gå hen i tilfælde af en ulykke på havet!! Kabinerne på begge skibe var meget beskidte. Splendid var så dårlig, at vi ikke kunne bruge brusebadet, det var så beskidt, ingen prop i vasken og hårtørren virkede ikke!! Hele kabinen lugtede af støv, som om der ikke var blevet støvsuget i lang tid. Der var huler i al sengetøjet, og tæpperne var ikke blevet vasket i lang tid. Vi brugte a la carte restauranten. På begge skibe, var der hundekoldt i restauranten. Maden var ikke god, og alt for dyr. Min mand bestilte en reje risotto, som var en skål med mugne ris med én reje! Smagløst! €13 eller €14!!

  'Excellent' travelled on Excellent

  Læs mere Læs mindre
 • "God"

  Operation og opbevaring af biler effektiv. Fredelig rejse med fuld respekt for afgangstider og ankomsttider.

  'Splendid' travelled on Splendid

  Læs mere Læs mindre
 • "Med autocamper på færgen"

  Konen og jeg havde en dejlig tur på færgen fra Barcelona til Genova. God mad, behagelige senge og dejlige minder.

  'Excellent' travelled on Excellent

  Læs mere Læs mindre
 • "Barcelona til Genova"

  Vi rejste med Grandi Navi Veloci fra Barcelona til Genova på ”Excellent” i midten af april 2014. Fra pålæsning kl. 11 til aflæsning kl. 8 den efterfølgende dag, var alt yderst postivt og fornøjeligt. Vi blev eskorteret til vores kabine (familie kategori), som var stor og komfortabel, med dobbeltseng, separat sofa, et vindue og badeværelse/toilet. For et lille ekstra beløb kunne man også bruge wifi i kabinen. Måltider var tilgængelige i en bar/cafe eller restauranten, hvor vi nød en rigtig god middag. Områderne på det ydre dæk var gode steder at nyde udsigten. Vi synes, at booking bekræftelsen (som blev udvekslet til billetter i Barcelona terminal) kan forbedres ved at inkluderer adressen på Barcelona terminal og et mini kort med placeringen (vi havde lidt problemer med at finde den). Vi ville være glade for at have en mulighed for at rejse med Grandi Navi Veloci igen.

  'Excellent' travelled on Excellent

  Læs mere Læs mindre

Barcelona til Genova færge

Barcelona Genova færgeruten forbinder Spanien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grandi Navi Veloci. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 20 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Barcelona Genova færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Barcelona Guide

Den spanske by Barcelona ligger i regionen Catalonien, og er landets næststørste by efter Madrid. Barcelona er en af de mest besøgte byer i verden og ligger på kysten mellem mundene af Llobregat og Besos. Byen afgrænser også mod Serra de Collserola bjergkæden i vest.

Der er meget at se og lave i Barcelona, inklusiv Barri Gotic (det gotiske kvarter), hvor der ligger mange bygninger fra middelalderen. Byens bedst kendte kendetegn er den stadig ufærdige Sagrada Familia kirke, som har været under opførelse siden 1882. Udover turismen, er byen også en populær destination for mange messer og udstillinger, og er et hovedcenter for sport, mode, videnskab og kunst.

Barcelona havn har tre terminaler, og er en populær havn for færger til Mallorca, Genova, Ibiza og Marokko (Tanger Med). Havnen huser også mange krydstogtskibe, der sejler over Middelhavet.


Genova Guide

Havnebyen Genova ligger i Liguria regionen i Italien ved Middelhavskysten. Genovas historiske centrum er en labyrint af smalle gyder, der fører til små torve, og her kan man ikke lade være med at sætte pris på historien og kulturen. Arkitektonisk er der mange forskellige stilarter, som ligger side om side med en middelalderlig mur.
Byens gamle havn er en populær tiltrækning for turister, som kan nyde alle de ting, som den gamle havn kan byde på. Et populært sted nær molen er byens fyrtårn, hvorfra der er dejlig udsigt over Genova og golfen.
Genovas færgeterminal ligger i Calata Chiappella og herfra er der færgeforbindelser mod Sicilien, Korsika, Spanien, Tunesien og Marokko. Terminalbygningen har alle de sædvanlige passagerfaciliterer og er også kørestol venlig.