Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3417 ruter og 693 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Rom

Med Directferries.dk Færger til Rom guiden finder du al den information du behøver for at planlægge og booke din færge.

Vi har alle muligheder til Rom dækket med et stort udvalg af overfarter, fra den korteste og billigste til den længeste og mest luksuriøse.

Find sejlplaner og priser for din færge til Rom ved at vælge din foretrukne rute og antal passagerer fra billetsøgning og tryk søg.

Populære Færgeselskaber

 • Grimaldi Lines
  • Få pris
 • Tirrenia
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • Få pris

Rom anmeldelser

 • "Sidste færge før strejken"

  Dette var den sidste tur inden strejken, så sejlede kun så langt som til Igoumenitsa, selvom jeg havde booket og betalt for at rejse til Patras. De tilbød mig enten en refundering (det er loven!!) eller at sejle så langt som Igoumenitsa. Jeg valgte sidstnævnte, da jeg skulle tilbage til Grækenland. Dette betød selvfølgelig, at jeg havde en ekstra fem timers kørsel med en vejafgift på €13 over broen, men jeg havde intet valg. Båden var på maksimal kapacitet (tror jeg) på 574 passagerer, men der må have været over 1000 mennesker om bord – de var overalt! Derfor var der kaos overalt, det var et absolut mareridt. Personalet var meget uhøflige på grund af det pres, de var under. Jeg havde forudbestilt for middag og morgenmad, men fik ingen af delene, da der ikke var nogle steder at sidde og spise, og da båden kun sejlede til Igoumenitsa, var der ingen morgenmad (ingen refundering blev tilbudt, men jeg mangler stadig at anmode om den). Generelt var indretningen af restauranten og baren ok. Der var et problem med toilettet i kabinen, som forårsagede en (ikke rar) lugt, men det var meningsløst at forsøge at klage, da der var en konstant ventetid på 30 minutter ved receptionen. Alt i alt, og taget i betragtning er effekten af strejken, vil jeg gå tilbage til at bruge Trieste til Patras ruten.

  Læs mere Læs mindre
 • "Jeg vil ikke bruge denne service igen"

  Færgen var mindst to timer forsinket og ankom kl. 2 og den eneste måde, vi kunne finde ud af dette var ved gå bag terminalen til skranken og derefter tilbage gennem sikkerheden igen. Det var ikke klart, hvornår vi kunne gå til skibet. Da vi kunne gøre det, måtte vi vente i kulden mens hele skibet blev aflæsset. Da vi endelig kom videre, var der kun én elevator, så man måtte vente flere gange før det blev ens tur. Eller trapperne, som vi fik af vide ikke at bruge. Toilettet i kabinen virkede ikke og det gjorde lysene ved sengene heller ikke. Dette var vores returrejse. Den udgående færge var til tiden, men kabinen var lidt nedslidt, i det mindste kunne toilettet trække op og lysene ved sengene virkede, og vi fik et godt måltid om bord.

  Læs mere Læs mindre
 • "A+"

  Jeg anbefaler denne hjemmeside og ture med deres partnere. Nem betaling og bekræftelse.

  Læs mere Læs mindre
 • "Savona til Barcelona"

  Alle faciliteter og overfarten var fint – men jeg ville tænke mig ordentlig om inden jeg tog en anden tur, da færge dækket for min autocamper (dyr og meget ny) var åbent og på et tidspunkt var havet virkelig uroligt og hele autocamperen blev dækket af havvand – IKKE GODT!!!!

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Rom