Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2674 ruter og 654 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Rom

Med Directferries.dk Færger til Rom guiden finder du al den information du behøver for at planlægge og booke din færge.

Vi har alle muligheder til Rom dækket med et stort udvalg af overfarter, fra den korteste og billigste til den længeste og mest luksuriøse.

Find sejlplaner og priser for din færge til Rom ved at vælge din foretrukne rute og antal passagerer fra billetsøgning og tryk søg.

Populære Færgeselskaber

 • Grimaldi Lines
  • Få pris
 • Tirrenia
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • Få pris

Rom anmeldelser

 • "Bestilt udvendig kahyt, men fik indvendig. "

  Vi havde i god tid bestilt og betalt for en kahyt med vindue på directferries, men om bord fik vi en indvendig kahyt uden vindue. Da vi gjorde opmærksom på dette i receptionen om bord fik vi blot at vide at der ikke var nogle udvendig kahytter, hvorfor vi måtte tage til takke med den indvendige.

  Læs mere Læs mindre
 • "Behagelig færge"

  Jeg har brugt Tirrenia færger til Sardinien seks gange i det sidste halve år, og jeg kan stærkt anbefale dem. Skibene er meget behagelige og servicen er effektiv.

  Læs mere Læs mindre
 • "Tirrenia færge til Sardinien"

  Havde to ture (10 timer hver) på færgen (august 2014) – ikke godt! Alle kabiner var udsolgt, så vi betalte for”1 klasse flysæder”. De kunne ikke rigtig tilbagelænes og der er et fjernsyn et rummet, som nogle passagerer ønskede at se på indtil kl. 1 om morgnen! En virkelig dårlig nattesøvn. Ikke godt, når man skal rejse den næste dag. Mad og drikke er meget dyrt om bord, så medbringe egne. Jeg ville ikke tage denne tur igen, medmindre jeg kunne få en kabine. Jeg har rejst på længere overfarter, som Portsmouth – Santander før, og de er virkelig gode. Mit råd er at finde en alternativ færge til Sardinien, hvis du kan!!

  Læs mere Læs mindre
 • "Fremragende oplevelse"

  Ikke sikker på hvad vi ville få fra denne booking....Men så glade for, at vi bookede. Forbløffende, at bunden af skibet var et containerskib (for læsning af lastbiler og biler) og ovenpå, var det som om, at vi var på et krydstogtskib. Kabinen var typisk for et krydstogtskib, med brusebad, alt meget rent. Restauranten var god, og der var et meget stort bar område. Vi ankom udhvilede og overvældet i Napoli. Vi ville bruge denne færge igen.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Rom