Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Travelmar

Travelmar har tjent den smukke Amalfi-kyst i det sydvestlige Italien siden 1998, og tilbyder regelmæssige færgeruter fra byen Salerno til de idylliske kystbyer Amalfi og Positano.

Selskabet blev startet for at give lokal befolkingen et mere afslappende alternativ til de lange, snoede kystveje. Med Travelmars udvalg af hurtige og behagelige færger, kan både turister og beboere nu nyde den smukke kystlinje og komme mellem Amalfi og Positano nemt.

Hver af de fem færger i Travelmars flåde kan nå op på atten knob, og den største kaldet Yragani 90, kan bære næsten 400 passagerer. Selv om de er lidt mindre, er de andre fire færger, Polaris, Maria Madre, Alcor og Antares, slankt designet med rummelige soldæk og behagelige siddepladser.

Travelmar er et pålideligt og praktisk valg, når man vil udforske den berømte Amalfi-kyst.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Travelmar sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Travelmar ruter og havne

Tryk her for kort

Alle Travelmar ruter