Gomo Viaggi
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Gomo Viaggi

Gomo Viaggi er et italiensk færgeselskab baseret i Pesaro, med en afdeling i Cesenatico, på østkysten af Italien, som tilbyder færgeservicer over Adriaterhavet til et par kroatiske kystbyer og øer.

På overfarten, som tager lidt over tre timer, bruger Gomo Viaggi hurtige katamaraner på de mange, maleriske ruter, og tilbyder nogle af de hurtigste færge transporter i regionen. Med udgangspunkt i den oprindelige vision om at give lokalbefolkningen nem adgang til begge sider af Adriaterhavet, har Gomo Viaggi siden fordoblet sine destinationer, som nu omfatter Cesenatico i Italien, og Rovinj, Mali Losinj og Rab i Kroatien.

Rovinj, en fiskerihavn på havløen Istrien, har et bakketop kapel og en betagende gamle bydel, mens øerne er kendt for deres overfyldte terracotta-tag huse og smukke brosteinsbelagte gader. Den kroatiske kyst er fyld af middelalder historie og er omkranset av naturskønne strande.

Med directferries.dk kan du finde Gomo Viaggi sejlplaner, billetpriser og booke Gomo Viaggi færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Gomo Viaggi med alternative færgeselskaber.

Om bord Gomo Viaggi

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking