Vulcano til Palermo færge

Vulcano Palermo færgeruten forbinder Æoliske Øer med Sicilien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Liberty Lines. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Vulcano Palermo færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Vulcano - Palermo færgeselskaber

  • Liberty Lines
    • 7 Afgange Ugentlig 4 t 20 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Vulcano Palermo Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Vulcano Guide

Den lille italienske vulkanske ø Vulcano ligger i Det Tyrrhenske Hav, omkring 25 km nord for Sicilien, og er den sydligste af de otter øer, der udgør de Æoliske Øer. Der er en række vulkaner på øen, og inkluderer en af fire aktive vulkaner i Italien. Den seneste vulkanske aktivitet er Gran Cratere på toppen af Fossa keglen, som har haft mindst 9 store udbrud i de sidste 6000 år. Men øens vulkaner har været stille siden omkring 1890, da Fosse brud ud. Øen er også kendt for sine varme kilder, som er placeret en kort gåtur fra havnen. For dem som føler sig modige, kan besøgende gå i krateret af en vulkan, hvor man kan observere røg, som kommer ud af jorden!

Færger forbinder Vulcano til de andre Æoliske Øer, Sicilien og fastlandet.

Palermo Guide

Byen Palermo ligger på den italienske ø Sicilien, langs dens nordvestlige kyst og har en stor og strategisk vigtig havn, ved siden af Monte Pellegrino. Byen er typisk af en Middelhavs by, og kan føre sin historie tilbage til det 8. århundrede og er i dag kendt for sine historiske bygninger, fantastiske paladser og sine markeder. Palermos historiske centrum er Quattro Canti-distriktet, som betyder ”Fire Hjørner”, og er, hvor en række af dens mest spektakulære attraktioner kan findes. Disse inkluderer det kongelige palads og katedralen Santa Maria Assunta. Katedralens størrelse og smukke arkitektur skal ses for at kunne værdsættes. Også populær i byen er det middelalderlige Basilica di San Francesco og Castello della Zisa, fra det 12. århundrede. For besøgende, der nyder scenekunst er der også Teatro Massimo, som er et nyligt renoveret teater.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunesien.