COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Pianosa - Piombino er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Pianosa Ø til Italien side

Pianosa - Piombino færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 3 hr
    • Get price

Pianosa til Piombino færge

Pianosa Piombino færgeruten forbinder Pianosa Ø med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Toremar. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Pianosa Piombino færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Pianosa Guide

Pianosa er en lille ø, som er del af Italiens toscanske øhav og ligger 13 km sydvest for Elba. Øen har en landmasse på omkring 10 km2, og på sit højeste punkt er øen kun 22 m over havets overflade. Pianosa er del af Toscano National Park, der er et beskyttet havområde, der forbyder alle former for fiskeri, dykning eller forankring af både uden særlig tilladelse. I modsætning til andre øer i området, har Pianosa ikke mange butikker eller mange turistattraktioner. Dog vil besøgende finde en smuk, fredelig ø, som er fuld af charme.

Den eneste måde at besøge øen på, er ved at kontakte en særlig rundvisning operatør, og det maksimale antal besøgende tilladt per dag er 400. Det er ikke muligt at besøge øen på egen hånd, da særlige tilladelser er nødvendige. Der er to både, der tager turister til øen; en fra Piombino og en fra Elba.


Piombino Guide

Den italienske by Piombino var engang den gamle havn i Felesia, og tilbyder i dag besøgende to glimrende udsynspunkter, hvor man kan værdsætte byens fantastiske kystlinje. Den naturlige terrasse Piazza Bovio giver en fantastisk udsigt over havet, og i den gamle havn vil besøgende finde det perfekte sted at iagtage aktiviteten i fiskerihavnen, samt den daglige auktion.

Byen er bekendt for sine brolagte gader med restauranter og vinbarer, hvor kan man nyde lækker lokal mad og vin. Piombinos ”lille Paris” distrikt har en række historiske bygninger, der minder besøgende om byens betydning i middelalderen og under renæssancen. Disse inkluderer Rivellino, Palazzo Nuovo og byens slot, der blev bygget i det 16. århundrede af Cesare Borgia.

Der er færgeforbindelser fra Piombino til øerne i det toscanske hav (Elba ligger kun 10 km fra kysten), samt til Sardinien og Korsika.