Pianosa
Piombino
Færger til Italien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Pianosa til Piombino færge

Pianosa Piombino færgeruten forbinder Pianosa Ø med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Toremar. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Pianosa Piombino færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra Pianosa Ø til Italien side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Pianosa til Piombino?

Færgeoverfarten fra Pianosa til Piombino tager ca. 3h. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Pianosa og Piombino?

Der er 1 færgeoperatør for Pianosa til Piombino, og dette er
  • Toremar

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Pianosa til Piombino?

Book færger fra Pianosa til Piombino via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Piombino?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra Pianosa til Piombino med
  • Toremar

Kan du tage din bil med på færgen fra Pianosa til Piombino?

Nej, kun fodpassagerer kan rejse med færgen.

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Pianosa til Piombino?

Nej, kæledyr er ikke tilladt om bord på færgerne.

Pianosa Guide

Pianosa er en lille ø, som er del af Italiens toscanske øhav og ligger 13 km sydvest for Elba. Øen har en landmasse på omkring 10 km2, og på sit højeste punkt er øen kun 22 m over havets overflade. Pianosa er del af Toscano National Park, der er et beskyttet havområde, der forbyder alle former for fiskeri, dykning eller forankring af både uden særlig tilladelse. I modsætning til andre øer i området, har Pianosa ikke mange butikker eller mange turistattraktioner. Dog vil besøgende finde en smuk, fredelig ø, som er fuld af charme.

Den eneste måde at besøge øen på, er ved at kontakte en særlig rundvisning operatør, og det maksimale antal besøgende tilladt per dag er 400. Det er ikke muligt at besøge øen på egen hånd, da særlige tilladelser er nødvendige. Der er to både, der tager turister til øen; en fra Piombino og en fra Elba.


Piombino Guide

Den italienske by Piombino var engang den gamle havn i Felesia, og tilbyder i dag besøgende to glimrende udsynspunkter, hvor man kan værdsætte byens fantastiske kystlinje. Den naturlige terrasse Piazza Bovio giver en fantastisk udsigt over havet, og i den gamle havn vil besøgende finde det perfekte sted at iagtage aktiviteten i fiskerihavnen, samt den daglige auktion.

Byen er bekendt for sine brolagte gader med restauranter og vinbarer, hvor kan man nyde lækker lokal mad og vin. Piombinos ”lille Paris” distrikt har en række historiske bygninger, der minder besøgende om byens betydning i middelalderen og under renæssancen. Disse inkluderer Rivellino, Palazzo Nuovo og byens slot, der blev bygget i det 16. århundrede af Cesare Borgia.

Der er færgeforbindelser fra Piombino til øerne i det toscanske hav (Elba ligger kun 10 km fra kysten), samt til Sardinien og Korsika.


Pianosa til Piombino Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 22/04/2024 og 28.04.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
Toremar 14:10 17:10 3 timer Onsdag

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking