COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Palermo Termini Imerese - Napoli er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sicilien til Italien side

Palermo Termini Imerese - Napoli færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 8 hr 30 min
    • Get price

Palermo Termini Imerese til Napoli færge

Palermo Termini Imerese Napoli færgeruten forbinder Sicilien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grandi Navi Veloci. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Palermo Termini Imerese Napoli færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Palermo Termini Imerese Guide

Byen Termini Imerese ligger i provinsen Palermo, på den nordlige kyst af Sicilien i det sydlige Italien. Termini Imerese, som ligger omkring 40 km øst for byen Palermo, har været beboet siden forhistorisk tid. I de seneste årtier er mange artefakter blevet udgravet, som daterer tilbage til byens oprindelse.

Bortset fra en bakketop fæstning og et par fragmenter af romersk arkitektur, er der kun lidt tilbage af byens historiske fortid. Der er ikke meget for besøgende at se i byen, selv om museet indeholder et par fund fra den arabiske periode. Byen er også tæt på Himeras arkæologiske sted.

Fra byens lille havn er der færgeforbindelser til Civitavecchia på det italienske fastland.