COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Stromboli - Ginostra er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Stromboli - Ginostra færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 25 min
    • Get price
    • 3 Sailings Daily 10 min
    • Get price

Stromboli til Ginostra færge

Stromboli Ginostra færgeruten forbinder Æoliske Øer med Æoliske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Siremar sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 25 minutter mens Liberty Lines Fast Ferries servicen sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid fra 10 minutter.

Der er 22 overfarter Uge på Stromboli Ginostra ruten mellem Æoliske Øer og Æoliske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Stromboli Guide

Den lille ø Stromboli ligger i Det Tyrrhenske Hav, ved den nordlige kyst af Sicilien, Italien. Øen er del af den Æoliske øgruppe og er placeringen af en af tre aktive vulkaner i Italien. Der er en række ting besøgende kan lave på øen. Man kan slentre gennem hovedbyen på øen og nyde den smukke udsigt. Alternativt, er Stromboli det perfekte sted for en sejltur rundt om øen. Fra havet kan vulkanen tydeligt ses. For de mere aktive og modige, kan man klatre vulkanen og få et nærmere kig på krateret.

Der er færgeforbindelser til Sicilien og fastlandet.