Golfo Aranci til Savona færge

Golfo Aranci Savona færgeruten forbinder Sardinien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Corsica Ferries. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 13 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Golfo Aranci Savona færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Golfo Aranci - Savona færgeselskaber

  • Corsica Ferries
    • 3 Afgange Ugentlig 13 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Golfo Aranci Savona Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Golfo Aranci Savona ruten er for en bil og 2 passagerer.

Golfo Aranci Guide

Golfo Aranci er beliggende på øen Sardinien i Olbia-Tempio, omkring 200 km nord for Cagliari og 13 km nordøst for Olbia. Mange turister besøger strandene på selve golfen, men byens strande er også smukke og inkluderer Cala Moresca, Cala Greca, Sabina og spiaggia Bianca. Beliggende i nærheden er øen Tavolara, som er en marine reserve, og den smukke Capo Coda Cavallo.

Der er færgeforbindelser til Italien med daglige færger til Civitavecchia, Livorno og Fiumicino.

Savona Guide

Den provinsielle italienske by Savona er en af de største havne i Nord-Italien og ligger i Liguria-regionen, men dette er mere end blot en industriel havneby. Savona ligger ved Middelhavskysten omkring 40 km vest for Genova og 150 km øst for Nice i Frankrig. Der er en middelalderlig fæstning, kunstgallerier og katedraler i byen, som ligger side om side med farvestrålende kystnære huse. Selv om byen tiltrækker færre turister end nogle af sine naboer i Middelhavsområdet, kan den nemt nås med bil, tog og færge. Byens kystnære beliggenhed har hjulpet til at den er blevet en vigtig havneby. Der er flere færger og krydstogtskibe, som sejler fra Savona havn.