Salerno
Amalfi
Færger til Italien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Salerno til Amalfi færge

Salerno Amalfi færgeruten forbinder Italien med Italien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. NLG sejler op til 7 gange Uge, Travelmar 10 gange dag & Positano Jet servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 12 overfarter dag på Salerno Amalfi overfarten mellem Italien og Italien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

 • Hvor lang tid er færgen fra Salerno til Amalfi?

  Færgeoverfarten fra Salerno til Amalfi tager ca. 28m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.
 • Hvor meget koster færgen fra Salerno til Amalfi?

  Salerno til Amalfi færgeprisen kan variere afhængigt af sæsonen. Den gennemsnitlige pris for en færge fra Salerno til Amalfi er 41 €.
 • Hvilke færgeselskaber sejler mellem Salerno og Amalfi?

  Der er 3 populære færgeoperatører for Salerno til Amalfi. Disse er
  • NLG
  • Travelmar
  • Positano Jet
 • Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Salerno til Amalfi?

  Book færger fra Salerno til Amalfi via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.
 • Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Amalfi?

  Ja, du kan rejse som fodpassager fra Salerno til Amalfi med
  • NLG
  • Travelmar
  • Positano Jet
 • Kan du tage din bil med på færgen fra Salerno til Amalfi?

  Nej, kun fodpassagerer kan rejse med færgen.
 • Kan man tage kæledyr med på færgen fra Salerno til Amalfi?

  Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
  • NLG
  • Travelmar
 • Hvad er afstanden fra Salerno til Amalfi?

  Afstanden mellem Salerno og Amalfi er ca. 9 sømil.

Salerno Guide

Den italienske by Salerno ligger på Salerno-bugten i det Tyrrhenske Hav, og er hovedstaden i Salerno-regionen, tæt på Amalfi-kysten. Byen er kendt som hjemstedet for den første medicinske skole i verden; Schola Medica Salernitana. Byen, der er det kulturelle centrum i regionen, er populær blandt besøgende, der nyder at slentre rundt i byen blandt de vidunderlige seværdigheder, hvoraf mange er placeret tæt på bymidten. Byen er præget af en smuk gågade, store torve og dejlige butikker.


Amalfi Guide

Den italienske by Amalfi er den største beliggende langs Amalfikysten, i provinsen Solerno. Byen ligger ved bredden af Solerno bugten og ved foden af Monte Cerreto. Sammen med mange andre byer langs Amalfikysten, som Ravello og Positano, er Amalfi blevet erklæret et Unesco verdensarv område. Byens skriftlige historie går tilbage til det 6. århundrede e.kr, og kort efter blev den en vigtig maritime magt for handel af korn fra sine naboer, slaver fra det indre, salt fra Sardinien og træ, for guld dinarer fra Egypten og Syrien. Denne handel blev gennemført for at købe byzantinsk silke, som blev solgt videre til vesten.

Byen tager sig godt af besøgende med flere tidligere klostre som nu er blevet lavet om til hoteller. Luna Convento blev omdannet i begyndelsen af det 19. århundrede og Cappuccini Convento i 1880erne. Amalfis berømte gæster inkluderer komponisten Richard Wagner og dramatikeren Henrik Ibsen, som begge afsluttede værker, mens de opholdte sig i Amalfi.

Der er færgeforbindelser fra Amalfi til Sorrento og Amalfi kyster, samt Pozzuoli, Ischia, Procida, Napoli, Torre Annunziata (for Pompeji), Ercolano (for Herculaneum), Capri, Salerno, Agropoli (for Paestum) og Palinuro.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking