COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Milazzo - Filicudi er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sicilien til Æoliske Øer side

Milazzo - Filicudi færgeselskaber

    • 9 Sailings Weekly 2 hr 20 min
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 4 hr 50 min
    • Get price

Milazzo til Filicudi færge

Milazzo Filicudi færgeruten forbinder Sicilien med Æoliske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 9 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 20 minutter mens Siremar servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 timer 50 minutter.

Der er 10 overfarter Uge på Milazzo Filicudi ruten mellem Sicilien og Æoliske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Milazzo Guide

Den sicilianske by Milazzo er den tredje største by i Messina provinsen og har en befolkning på omkring 32.000. Milazzo er placeret omkring 40 km fra Siciliens hovedstad, og ligger ved foden af den halvø, der rager ind i Det Tyrrhenske Hav. Et vigtigt og populært syn i byen er slottet Milazzo, bygningen som menes at have været startet af araberne og derefter udvidet af normannerne og restaureret af Frederik II. Andre interessante seværdigheder omfatter Church of Our Lady of Mount Carmel, Rock Church of St Anthony of Padua og den barokkoe Church of the Holy Crucifix.

Fra havnen i Milazzo afgår der færger til de Æoliske Øer og Napoli.


Filicudi Guide

Den italienske ø Filicudi er en af de Æoliske Øer og ligger ud for Siciliens nordøstlige kyst. En stor del af den vulkanske ø er nu udpeget som ”Naturreservatet af Filicudi ø”.
Øens skråninger har en tendens til at være stejle og stenet med huse beliggende omkring ”Porto Pecorini” og ”Valdichiesa”, hvor kirken St. Stephen, øens skytshelge, kan findes.