COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Amalfi - Sorrento er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Amalfi - Sorrento færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 1 hour 55 min
  • Get price
  • 4 Sailings Daily 1 hour 10 min
  • Get price
  • 19 Sailings Weekly 40 min
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 40 min
  • Get price

Amalfi til Sorrento færge

Amalfi Sorrento færgeruten forbinder Italien med Italien og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Seremar sejler op til 7 gange Uge, NLG 4 gange dag, Alilauro Gruson 19 gange Uge & Alicost servicen er tilgængelig op til 3 gange dag.

Der er 11 overfarter dag på Amalfi Sorrento overfarten mellem Italien og Italien og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Amalfi Guide

Amalfi er en by og kommune i Salerno provinsen, i Campania regionen i Italien. Byen er beliggende ved en dyb kløft ved foden af Monte Cerreto (1,315 meter høj), omgivet af dramatiske klipper og kystlandskab. Amalfi er hovedbyen på kysten, hvor den ligger og hedder Costiera Amalfitana på italiensk, og er en populær turistdestination, sammen med andre byer på samme kyst, såsom Positano, Ravello og andre. Amalfi er et Unesco verdensarv område.

Saint Andrews katedralen (Duomo) overser Piazza Duomo. Katedralen dateres tilbage til det 11. århundrede, og det indre er barokstil. Katedralens facade er byzantinsk stil og er prydet med forskellige malerier af helgener, inklusiv et stort et af Saint Andrew.

Amalfi kysten er berømt for sin produktion af Limoncello likør og området er kendt for at dyrke citroner. Citroner dyrket i området er normalt lange og mindst dobbelt så store som andre citroner.


Sorrento Guide

Den italienske by Sorrento er en meget populær ferieby og har en perfekt kystnær beliggenhed. Det er en sofistikeret by, hvilket er afspejlet i det meste af, hvad byen har at tilbyde. En populær attraktion i byen er katedralen, som har en fremtrædende position i byens skyline og ligger langs Corsa Italia. Andre populære attraktioner inkluderer Sedil Dominova fra det 15. århundrede, Villa Comunale's Chiesa de San Francesco, med flotte søjlegange fra det 14. århundrede, og Basilica de San Antonino, som ligger på Piazza San Antonio.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Capri, Napoli og Castellammare di Stabia.