Medmar
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Medmar

Medmar har færgeservicer i Napolibugten, som forbinder øerne Ischia, Procida og Ponza med fastlandet.

Medmar blev grundlagt for over et halv århundrede siden, og er et af regionens ledende færgeselskaber. De transporterer omkring 1,8 millioner passagerer og 500.000 biler om året.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Medmar produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Medmar sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Medmar kundeanmeldelser

 • "Pas på med forudbestilling"

  Vi kom fra København til Rom. Lejede bil i Rom og kørte til Napoli. Flyet fra København til Rom var forsinket 1.5 time, så vi nåede ikke vores forudbestilling. Det kostede os 700 kr for vi kunne ikke bruge vores billet til en senere færge selv om der var masser af plads. Det synes vi var nærmest lidt uforskammet. På hjemmesiden bliver man truet med dyrere billetter hvis man venter med bestilling i sidste øjeblik. TRO IKKE PÅ DET! Vent med at bestille. Ellers en dejlig oplevelse og en pragtfuld sejlads i Napolibugten.

  Læs mere Læs mindre
 • "God oplevelse"

  Sejlede mig fra a til b uden problemer.

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejlig færge, men svær at finde i Napoli havn"

  En stor og dejlig færge med gode dækspladsen.. Der er mange forskellige selskaber i Napoli havn:; og flere sejler til Ischia. Medmars Terminal ligger yderst i havnebassinet, og der går gratis shuttlebusser derud. Vi kom med lufthavnsbussen. Der er ingen/ dårlig afmærkning på havnen, og vi endte med at måtte tage en dyr taxa for at nå fra havnens busstoppested og hen til færgen, inden den sejlede.

  Læs mere Læs mindre
 • "Stille og rolig tur."

  Nød den langsomme og flotte tur - selvfølgelig glad for dækspladsen i solskin!

  Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking