Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ustica - Palermo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Ustica til Sicilien side

Ustica - Palermo færgeselskaber

    • 4 Sailings Daily 1 hour 30 min
    • Get price
    • 9 Sailings Weekly 3 hr
    • Get price

Ustica til Palermo færge

Ustica Palermo færgeruten forbinder Ustica med Sicilien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time 30 minutter mens Siremar servicen sejler op til 9 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 timer.

Der er 37 overfarter Uge på Ustica Palermo ruten mellem Ustica og Sicilien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Ustica Guide

Den lille italienske ø Ustica ligger i det Tyrrhenske Hav, omkring 50 km nord for Capo Gallo. Øens landskab er præget af sort vulkansk sten, og placeret omkring dens kyster er mange små grotter, og øens farvande er beskyttet i området Marina Protetta Isola di Ustica. Farvandet holdes naturligt klart af de atlantiske strømme og er som følge heraf fuld af koraller og fisk. Det gør øen populær hos dykkere.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Palermos Stazione Marittima. Overfarten tager ca. 2½ timer med færge og 1 time med hurtigfærge.


Palermo Guide

Byen Palermo ligger på den italienske ø Sicilien, langs dens nordvestlige kyst og har en stor og strategisk vigtig havn, ved siden af Monte Pellegrino. Byen er typisk af en Middelhavs by, og kan føre sin historie tilbage til det 8. århundrede og er i dag kendt for sine historiske bygninger, fantastiske paladser og sine markeder. Palermos historiske centrum er Quattro Canti-distriktet, som betyder ”Fire Hjørner”, og er, hvor en række af dens mest spektakulære attraktioner kan findes. Disse inkluderer det kongelige palads og katedralen Santa Maria Assunta. Katedralens størrelse og smukke arkitektur skal ses for at kunne værdsættes. Også populær i byen er det middelalderlige Basilica di San Francesco og Castello della Zisa, fra det 12. århundrede. For besøgende, der nyder scenekunst er der også Teatro Massimo, som er et nyligt renoveret teater.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunesien.