COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Amalfi - Napoli er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Amalfi - Napoli færgeselskaber

    • 4 Sailings Weekly 1 hour 20 min
    • Get price
    • 14 Sailings Weekly 1 hour 45 min
    • Get price

Amalfi til Napoli færge

Amalfi Napoli færgeruten forbinder Italien med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Alilauro sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 20 minutter mens NLG servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 45 minutter.

Der er 18 overfarter Uge på Amalfi Napoli ruten mellem Italien og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Amalfi Guide

Amalfi er en by og kommune i Salerno provinsen, i Campania regionen i Italien. Byen er beliggende ved en dyb kløft ved foden af Monte Cerreto (1,315 meter høj), omgivet af dramatiske klipper og kystlandskab. Amalfi er hovedbyen på kysten, hvor den ligger og hedder Costiera Amalfitana på italiensk, og er en populær turistdestination, sammen med andre byer på samme kyst, såsom Positano, Ravello og andre. Amalfi er et Unesco verdensarv område.

Saint Andrews katedralen (Duomo) overser Piazza Duomo. Katedralen dateres tilbage til det 11. århundrede, og det indre er barokstil. Katedralens facade er byzantinsk stil og er prydet med forskellige malerier af helgener, inklusiv et stort et af Saint Andrew.

Amalfi kysten er berømt for sin produktion af Limoncello likør og området er kendt for at dyrke citroner. Citroner dyrket i området er normalt lange og mindst dobbelt så store som andre citroner.